Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt domináns lányok? Mennyire jellemző ez a hölgyekre? Bővebben lent!
24 éves, jó megjelenésű, határozott, munkájában sikeres férfi vagyok. Nemrég tudatosult bennem, hogy az életem egy domináns nő mellett lenne teljes. Nem feltétlenül a durva alázás, véres játékszerek érdekelnek, hanem ha ha egy nő "használ" a saját élvezete érdekében. Akinek minden mozdulatából, megszólalásából, egyszóval a természetéből sugárzik a dominancia.
Gyengéim a magassarkúk, harisnyák, fehérneműk, műkörmök valamint a rúzsos ajkak. Az igényes, nőies, nagybetűs NŐ-ket kedvelem. Imádom a lábakat kényeztetni valamint rajongok a dohányzó hölgyekért is. Szeretem, ha a szexben a másik fél irányít, és elvárja, hogy teljesítsem minden kívánságát. Természetesen egy kapcsolatban az anyagi szükségleteket is a férfinak kell megteremteni az imádott párja számára.
Mennyire nehéz ilyen lányt találni? Sok hölgyben megvan az ilyesfajta irányításra való a hajlam?
A válaszokat előre is köszönöm, életkor írjatok, ha kérhetem! :)
kiszedem a beleidet és azzal akasztalak fel a fára
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!