Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Független lányok is szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Független lányok is szoktak egyszerre "több vasat tartani a tüzbe" vagy ez inkább csak fiúkra jellemző?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Van rá példa. :)
2015. dec. 8. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ilyen lányok. Szerintem mi is élhetünk ilyen eletet.:) Nem feltetlenul k...nak kene őket nevezni, attol mert élvezik az eletet es sokat szexelnek..:D (sok fiúval:)
2015. dec. 8. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:

2. Nek üzenem

Vannak a pasik közt pl a hímringyók

Egyet se ismerek de hallottam már róla

:-)

2015. dec. 8. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
előfordul. :) de szerintem nem feltétlenül kell szexelniük minddel, ahogy az előző mondja. :D
2015. dec. 8. 18:42
 5/6 ~OnLány~ ***** válasza:
79%

Ismerkedni csak szabad több sráccal is,nem? :)

Rám nem jellemző,hogy minden baráti csevely után lefeküdjek velük,többel is,de szerintem az ismerkedéssel nincs gond.

Azért nem kellemes 2 szék közt a pad alá esni.

2015. dec. 8. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Van rá példa. Az én lakótársnőm még dicsekedni is szokott vele, ha szétmegy vele valamelyik srác, hogy nem baj, van másik helyette. Aztán, ha az sem lesz jó, van egy harmadik is. Nekem ez fura, de ő tudja.
2015. dec. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!