Elsős gyereknél sok a 2 hét hiányzás? Foci edzésen felrúgták két bordája eltört, egy megrepedt, szerencsére nem kell műteni de nem mozoghat.
Figyelt kérdés
Osztályfőnöke már kétszer is hívott, hogy így semmi jó nem lesz biztos év ismétlés lesz. Nem is hiányzott idáig semmit sem.2017. okt. 4. 13:53
11/14 A kérdező kommentje:
Tornából egész évre felmentették ezt még nem mondtam neki.
Ma engedték haza a kórházból, akkor láttam a papírok között.
Az idáig csinált feladatokból alig van valami.
2017. okt. 5. 16:17
12/14 anonim válasza:
Ha betudja potolni nem sok.de olvasást sokat kell gyakorolni meg a vonalhuzogatást.
13/14 anonim válasza:
2 hét az semmi. De ilyen tanító nenitol lehet, hogy jobb ha inkább máshova mentek.
Amikor alsós általános iskolás voltam volt egy osztálytársunk aki sajnos kb egy évet beteg volt, rengeteget kórházban (leukémia) de szerencsére meggyógyult. Mégse volt év ismétlése, mert iszonyat lelkiismeretes tanító nénink volt, aki járt hozzá rendszeresen.
2 hét ehhez képest vicc...
14/14 anonim válasza:
Én elsőben 3hetet hiányoztam mert az iskolában neki mentem a vaspalánknak és agyrázkódást kaptam.Nálunk is ezt mondta a tanár.De anyukám és a testvéreim segítettek.Mire vissza mentem az iskolába előrébb voltam mint a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!