Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 hét hiányzás sok egy...

2-3 hét hiányzás sok egy elsősnek?

Figyelt kérdés

Fiamat csütörtökön műtötték vakbélgyulladás miatt. Akkor mondták két hétig biztos ágyban kell maradnia. Csúnya vágása van, nem laparoszkópiával műtötték.

Nem lesz sok ez a hiányzás?

2016. nov. 5. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

Majd tanulgattok, ha már jobban lesz.

Menne inkább iskolába, ahol ha véletlenül fellökik, felszakadhat a sebe?

2016. nov. 5. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Be fogja hozni.
2016. nov. 5. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
De sok lesz, de tartod a tanítónènivel a kapcsolatot ès otthon is tanultok, akkor simân be fogja hozni
2016. nov. 5. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Sok, igen. De mit tudsz csinálni? Otthon leszel vele és együtt tanuljátok meg azt amit a többiek a suliban, így nem lesz lemaradva. Tanár számát tudod gondolom, könyvetek meg van.
2016. nov. 6. 05:17
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha nyaralni akarnád vinni iskola helyett, akkor azt mondanám, hogy ne tedd. De, sok, de túl sok mindent nem tudsz tenni. Ha már jobban van pótoljatok, tanítónő biztosan segít.
2016. nov. 6. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem szoktam így visszakérdezni, bocsi érte.

Ha azt mondjuk sok, akkor viszed a gyereket iskolába?

Sajnos ez így jött ki, otthoni munka, gyakorlás. Normális tanítónő segíti a gyereket visszaszokni. (nekem is sok két hét kiesés a munkából, visszaszokni behozni a munkámat, a csemetének is az lesz, de behozza)

2016. nov. 6. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretném suliba vinni, de az osztályfőnöke nem így gondolja.

Ma beszéltünk telefonon és szerinte egy hét és már mehetne is suliba. Azt is mondta az igazgatóval beszéljem meg ezt a sok hiányzást majd, azt is hogy felmentették erre az évre tesiből.

Minden nap megyünk a leckéért beviszem a könyveit. Amikor jobban lesz akkor tanulunk is.

2016. nov. 6. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Fiam osztalytarsa majdnem havonta hianyzott ket hetet. Igy ment vegig az elso tanev. Megis megtanult mindent.

2016. nov. 6. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:

Idáig két napot hiányzott pont a műtét

Valaki lepontoz mindenkit, sajnálom nyomtam egy zöld pacsit :)

2016. nov. 6. 17:30
 10/11 A kérdező kommentje:
* pont a műtét előtt :)
2016. nov. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!