Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elsős gyereknél sok a 2 hét...

Elsős gyereknél sok a 2 hét hiányzás? Foci edzésen felrúgták két bordája eltört, egy megrepedt, szerencsére nem kell műteni de nem mozoghat.

Figyelt kérdés
Osztályfőnöke már kétszer is hívott, hogy így semmi jó nem lesz biztos év ismétlés lesz. Nem is hiányzott idáig semmit sem.
2017. okt. 4. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Semmi olyat nem tanulnak, amit te ne tudnál megtanítani neki. Nem értem miért gondolja a tanító néni, hogy te nem tudod az elsős anyagot megtanítani neki, ha megmondja mit kell. Kérdezd meg miket vesznek és megtanítod te vagy a párod, vagy bárki, aki érez hozzá ingerenciát a családból.
2017. okt. 4. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem most még behozhatja..

az én gyerekem is elsős-de semmi olyat nem tanultak amit eddig ne tudott volna már

2017. okt. 4. 14:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bemész az iskolába és elkéred az anyagot amit vesznek a 2 hét alatt. Ezeket otthon megtanítod neki. Első osztály, nem atomfizika. Osztályfőnök is vicces egy figura lehet. Ha egyszer nem mehet, akkor nem mehet.
2017. okt. 4. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egyszer nem mozoghat a gyerek, az osztályfőnök hiába hívogat. Kérd meg és/vagy beszélj valamelyik szülővel, hogy napi rendszerességgel küldje át, mit vettek. Most úgyis sajnos ráér a gyereked tanulni, úgyhogy alakítsatok ki valami menetrendet, akár egy nap késéssel követhetitek az órarendet is.
2017. okt. 4. 14:16
 5/14 A kérdező kommentje:

A táskáját minden nap beviszem, és a feladatokat bejelöli.

Már az első naptól rákattant arra ne hiányozzon senki sem mert úgy lemarad.

Idáig vonalakat húzogattak, legkomolyabb az vonal is a hullámos volt.

2017. okt. 4. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tanar donti el,hogy mennyi a megengedett hianyzas.

Biztosan tobb ora,mint ami 2 het alatt van.minden oranak x szalazekat lehet hianyozni.

Ha ugy nezzuk szinte minden gyerek beteg egy evben 2 hetet.

Ez nem akkora katasztrofa.foleg nem elsoben,ev elejen.

Az igazgatoval beszelj,hogy allitsa le a tanart mert feleslegesen hivogat,es remisztget.

En 4.ben hianyoztam tobbet a megengedett oraknal(betegseg miatt).de mivel minden betegsegrol volt orvosi igazolasom,es pluszban ev vegen az orvosom ujra igazolta,hogy betegseg miatt hianyoztam annyit,igy tehettem osztalyozo vizsgat azokbol a tantargyakbol,amikbol kellett.siman tovabb mehetettem 5.be.

Es nekem ez nem 2 het hianyzas volt,hanem joval tobb.

Folyamatosan kaptam az anyagot,tanultam otthon es igy szinte le sem voltam maradva.

2017. okt. 4. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok. Nem tanulnak addig semmi olyat, amit tőled ne tanulhatna meg.

A tanárnő is jópofa.

2017. okt. 4. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Egészen biztos,hogy nem fog évet ismételni. Az én lányom harmadikos. Mivel sajnos immunrendszeri hiányossággal született tavaly 360 igazolt hiányzása volt. 250 óra igazolt hiányzás után kérvényt írtunk az Intézmény Vezető asszonynak, aki a törvénynek megfelelően osztályozó vizsgát sem kellett tenni, hanem érdemjegyei alapján zárta az évet és a következő évfolyamba léphetett. Szomorú, ha a tanitó néni nincs képbe az oktatási és végrehajtási törvénnyel csak a szülőt piszkálja.Ha a gyermek nem mozoghat nyilván nem mehet suliba. Jobbulást a kicsinek😃
2017. okt. 4. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Tuti be tudjàtok ezt a két hetet amiben ugy se csinàlnak sehol semmit be hozni .

Na meg 2 hét hiànyzsàs az kb semmi minden gyere hiànyzik 4-5 hetet egy évben .

Thdom milyen amikor el van törve a bordàja sajnos volt "szerencsém" tavaj 10.-ben meg tapasztalni egy autóbaleset àlltal . Hiàba hivogat bàrki , ha nem mozoghat nem lesz jobb atol hogy a tanàr egyfolytàban hívogat nem gyorsul a gyógyulás .

2017. okt. 4. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan sok. Bordatöréssel meg semmiképp ne menjen iskolába, nem is értem miért hívogat a tanító, meg kell értenie h most otthon kell pihennie a fiadnak.
2017. okt. 5. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!