Elsős gyereknél sok a 2 hét hiányzás? Foci edzésen felrúgták két bordája eltört, egy megrepedt, szerencsére nem kell műteni de nem mozoghat.
szerintem most még behozhatja..
az én gyerekem is elsős-de semmi olyat nem tanultak amit eddig ne tudott volna már
A táskáját minden nap beviszem, és a feladatokat bejelöli.
Már az első naptól rákattant arra ne hiányozzon senki sem mert úgy lemarad.
Idáig vonalakat húzogattak, legkomolyabb az vonal is a hullámos volt.
Nem a tanar donti el,hogy mennyi a megengedett hianyzas.
Biztosan tobb ora,mint ami 2 het alatt van.minden oranak x szalazekat lehet hianyozni.
Ha ugy nezzuk szinte minden gyerek beteg egy evben 2 hetet.
Ez nem akkora katasztrofa.foleg nem elsoben,ev elejen.
Az igazgatoval beszelj,hogy allitsa le a tanart mert feleslegesen hivogat,es remisztget.
En 4.ben hianyoztam tobbet a megengedett oraknal(betegseg miatt).de mivel minden betegsegrol volt orvosi igazolasom,es pluszban ev vegen az orvosom ujra igazolta,hogy betegseg miatt hianyoztam annyit,igy tehettem osztalyozo vizsgat azokbol a tantargyakbol,amikbol kellett.siman tovabb mehetettem 5.be.
Es nekem ez nem 2 het hianyzas volt,hanem joval tobb.
Folyamatosan kaptam az anyagot,tanultam otthon es igy szinte le sem voltam maradva.
Nem sok. Nem tanulnak addig semmi olyat, amit tőled ne tanulhatna meg.
A tanárnő is jópofa.
Tuti be tudjàtok ezt a két hetet amiben ugy se csinàlnak sehol semmit be hozni .
Na meg 2 hét hiànyzsàs az kb semmi minden gyere hiànyzik 4-5 hetet egy évben .
Thdom milyen amikor el van törve a bordàja sajnos volt "szerencsém" tavaj 10.-ben meg tapasztalni egy autóbaleset àlltal . Hiàba hivogat bàrki , ha nem mozoghat nem lesz jobb atol hogy a tanàr egyfolytàban hívogat nem gyorsul a gyógyulás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!