Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor az anyuka sír, az a...

Scsillag82 kérdése:

Amikor az anyuka sír, az a gyerek lelki fejlődésének árt ha látja? Veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés

Ma ebédeltetni próbáltam 13 honapos lányomat. Főztem neki amit szeret, csak tettem bele egy kis zöldbabot is. 2 kiskanal után nem kért többet. Bárhogy tereltem.figyelmét nem kellett neki. Ez a héten már a többedik eset. Én meg elkezdtem bőgni...sokat dolgozok ele hogy legyen friss ebédje... És csak sírtam.

Végül nagy nehezen ebéd helyet tejitalt adtam neki hogy ne legyen üres a pocakja.

Alvás közben most nyuhtalan felsírt. Ez az én viselkedésem miatt van?

2017. szept. 25. 14:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Ennek semmi köze hozzá. Ha nonstop sírni lát, az rossz hatással lesz rá. Érdemes lenne amúgy egy pszichológust felkeresni, mert nem normális, hogy emiatt sírva fakad egy felnőtt nő. Lehet hogy depressziós vagy
2017. szept. 25. 14:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon érzékeny vagyok, sokat vagyok vele kettesben. Se depressziórol azért nincsen szó. Csak az evés és az alvás ha nem úgy jön össze ahogy szeretném elkeseredek...
2017. szept. 25. 14:47
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez elég furi. Más is szokott főzni, akár több félét is, és megesik, hogy a gyerek nem akar enni. De ezért bőgni??
2017. szept. 25. 14:49
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Én is tudok bőgni hülyeségeken, főleg ha fáradt vagyok. Azért ezt nem nevezném depressziónak.
2017. szept. 25. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
ha fáradt vagyok, akkor én is bőgök ilyeneken. nem jó neki de nem is rossz szerintem. max annyit tanul meg belőle, hogy nem kell titkolnia ha szomorú.
2017. szept. 25. 14:58
 6/17 A kérdező kommentje:

Már hetek óta köhögök, fel is fáztam kimerltebb vagyok...(voltam dokinál)

Csak amikor reggel 7 óta szaladgálok és pakolok utána, miközben neki és magamnak is főzök. Majd kiviszem játszóra, és azt gondolom gyorsan megeszi ès alszik..

De 10 percet könyörgök hogy kóstolja meg. Majd 2 kanal után nem.. Nah kiborultam..

2017. szept. 25. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb hiba ha elbújtat új ízt abban amit szeret. Mert így a kis biztos pontját is lerombolod.

Ha babot akarsz adni neki akkor ne a kedvencébe tedd bele hanem másba. Te sem örülnél ha a spaghettidbe pacalt turmixolnának bele

2017. szept. 25. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
13 hónaposnak már nem kell külön főzni, eheti, amit magatoknak főzöl. Ha nem akar enni, akkor tedd el az asztaltól és a következő evésidőig ne kapjon semmit. Ha éhes lesz, akkor nem válogat. Így csak azt éred el, hogy csak azt eszi meg, amihez éppen kedve van.
2017. szept. 25. 15:07
 9/17 A kérdező kommentje:
De magunknak fűzeresebben készítek mindent. Már próbaltam felnottesebbet adni neki de nem fogadta el. Illetve mindent pépesítek még mert kevés foga van. És ha darabok vannak benne meg se probalja nyelvével kitolja.
2017. szept. 25. 15:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha naponta lát bőgni, akkor ezt természetesnek fogja venni és nem fogja érdekelni, ha 10 évente egyszer lát ilyet, akkor nagyon meg fog lepődni és lehetnek benne rossz érzések.
2017. szept. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!