Csak szerintem felháborító ez? Miért gondolkoznak így az emberek?
Tegnap moziban voltunk és észrevettem valamit, ami már régóta bennem van csak nem gondolkoztam el rajta komolyabban. A film úgy kezdődött, hogy letépték egy 4-5 éves nagyon aranyos kissrác karját aztán behúzták egy csatornába. Semmilyen reakciót nem láttam az embereken, sőt még meglepődést sem. Egyetlen egyszer szisszent fel a közönség egy emberként: amikor a pszichopata tini gyerek leakart lőni egy macskát. Hallottam néhány csajtól, hogy "úristen" meg "jajj, ne csak a cicát hagyja már". A kisfiú megölésén miért nem háborodott fel senki? Volt még rengeteg durva jelenet ráadásul gyerekekkel mégis mikor mentünk kifele egy párocska mögöttünk azon a véleményen volt,hogy ha a macskát bántotta volna az a degenerált nem is nézték volna tovább a filmet. Nem is tudom összesen hány kisgyereket öltek meg benne, az teljesen okés?
Magam sem tartom helyesnek az állatbántalamzást, nekem is van kutyám,akit imádok ellenben gyermekem nincs és mégsem bírom felfogni: miért csak olyat látok facebookon, hogy "börtönt/halálbüntetést az állatkínzóknak!" Miért nem látok olyan drapikat, hogy "halált a gyermekbántalmazóknak"? Miért nem mennek kigyúrt ultrák olyan házakhoz rendőröstől, ahol tudni lehet,hogy az apuka piásan minden áldott este leveri a gyereket csak úgy hobbiból?
Természetesen az állatok is fontosak, őket is meg kell védeni, mert nem tudják magukat, de a gyerekek sem!
Helyes az, hogy ma Magyarországon egy cica élete nagyobbnak számít, mint egy kisgyereké?
Oké, de a kérdésed ihletése teljesen irreleváns. Nem a macska a lényeg a filmben. Ha a cuki kisöcsit bántotta volna a srác, akkor ugyanúgy felhördült volna a közönség. Az emberi gonoszság a lényeg.
Szomorú, hogyha ezt nem érzed át.
Te szerencsétlen, ha nem bírod a horrort, nem kell beülni rá - mellesleg spoiler is létezik.
Egyébként tudod miért nem sajnálkoznak sokan - pl. én sem? Mert a gyerek idegesítő, követelőzik, hisztizik, bőg minden szaron - igen, az is, akit normálisan nevelnek.
Meg más gyerekét hadd ne sajnálgassam már, a sajátomért tűzbe megyek, de másé nem érdekel.
"Egy macska még annyira sem tudja felmérni a veszélyhelyzetet, mint egy gyerek."
Vagy inkább fordítva.
??? Láttál már közelről kisbabát? NINCS félelem érzete. Simán leesik az ágyról. A macska már nagyon kis korban is félve megy valaminek a szélére ahonnan leeshet.
Kösz hogy spoilerezted a filmet, ma mentünk volna megnézni....
És igen csak szerinted felháborító. Basszus ez egy film, aki megy nézni az tisztában van vele hogy a sztori arról szól hogy gyerekeket gyilkolnak benne, és fel van rá készülve. De az állatgyilkosságra nincs, lehet ezért hatott meglepően.
Mit spoilereztem? Nem írtam le a film címét,ha pedig ennyiböl rájöttél melyik filmröl van szó gondolom amúgy is utána néztél.
Látom szinte mindenki csak a filmig jutott el. Értem én, hogy az emberi gonoszság miatt volt felháborítóbb a macskás dolog (teszem hozzá a macska nem lett bántva), de mi van azzal, hogy egy kisgyereket nyugodtan bánthatnak a szülei, egy állat bántalmazásáért meg menjen börtönbe?
Ha bejelentem a gyámügynél, hogy a szomszéd a szememláttára rugdosta meg a gyerekét maximum kimennek megnézik milyenek a körülmények és hello, de ha valaki állatkínzásért van feljelentve attól egyböl elveszik az állatot,söt a helybelik szinte meglincselik.
Aki szerint meg más gyerekét minek sajnálni jobb lenne,ha nem szaporodna,mert nem kell több degenerált erre a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!