Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik több évig voltak otthon...

Akik több évig voltak otthon (min.5 évig) 2-3 gyerekkel nem fáradtak bele?

Figyelt kérdés

Hogy alakult utána az életetek?Visszamentetek dolgozni?vagy otthon maradtatok még pár évig (3 gyerekesek)?

Amit most érzek a magány, a fásultság, az unalom. Egyszerűen belefáradtam.

Vot más is hasonló helyzetben?

2017. szept. 4. 09:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
Úristen, hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű. Külföldi a férjed? Gondolom nem. Akkor meg mégis mi a fenéről beszélsz??? Állást foglalsz egy olyan kérdésben, egy olyan szituról, amit te soha nem éltél meg. Innentől kezdve nem vagy hiteles már ne is haragudj.
2017. szept. 4. 17:15
 12/30 anonim ***** válasza:
54%

Miért hisztizel? Amiért én már több országban kerestem állást, vagy azért, mert én nem voltam otthon 5 évig? Vagy mi bajod van?

A férjem nemzetisége nem tartozik ide.

A szavaidból az derül ki, hogy a férjed olasz és elköltöztél az ő országába úgy, hogy nem beszélted a nyelvet. Ha valóban olasz, akkor úgy házasodtatok össze, hogy nem tudtatok rendesen kommunikálni? Á, mindegy is.

Egy biztos: én nem vagyok azért "szűklátókörű", mert a te életed olyan, amilyen, és kérdést kaptál. A jelzőidet tartsd meg magadnak. A pattogástól nem lesz igazad.

2017. szept. 4. 17:24
 13/30 anonim ***** válasza:
50%

Remélem, foglalsz állást a levegőlétezéséről is. Csak mert még soha nem láttad, csak mondom, úgyhogy

nem vagy hiteles, már ne is haragudj ..."

Ne komolytalankodjunk már, kezd nevetséges lenni.

2017. szept. 4. 17:25
 14/30 anonim ***** válasza:
18%

7es vagyok, nem, nem messziről láttam, de nem is hajítom be óvodába a kicsi gyerekemet mert belefáradtam a tanulásba, az öregek pátyolgatásba és a házam cicomázásába.

Képzeld, rengeteg ember van, aki, most újdonságot mondok, dolgozik, gyereket nevel és még a férjét se hanyagolja el. És igen az óvoda neveli a gyerekedet, mert berakod hogy te kipihenhesd azt a másfél rettentően kimerítő és feldolgozhatatlanul gyötrelmes évet míg két gyereked volt otthon. Bár gondolom a nagyobb már régóta óvodás.

Bár úgy könnyű hogy a férjed eltart míg te otthon pihensz. Mert az, hogy te az ő pénzén csinosítgatod a házat meg nyelvtanfolyamra jársz, meg önkénteskedsz az nagyon nem munka. De miért szültél két gyereket ha ennyire kimerítő velük lenni? Jobb lett volna egy kismacska szerintem.

2017. szept. 4. 17:37
 15/30 anonim ***** válasza:
ja és 11es, külföldi a férjem, Francia. De nem mentem ki utána semmi nyelvtudással lábat lóbálni. Gondolom nem egy-két hónapig voltatok együtt mielőtt kimentél vele, bőven lett volna időd olyan szintre hozni a tudásod hogy boldogulj, bár ez jó kifogás azért hogy ne kelljen dolgozni, végül is jogos. De a gyerekneveléshez nem kell nyelvtudás, de te még azt se akarod csinálni, még nincs két éves a gyereked és behajítod óvódába csak mert te fáradt vagy és kell a kikapcsolódás. Itt csak a gyerekeket sajnálom, neked nagyon jó, beleültél a készbe amiért a kisujjad se kellett mozdítani(nem a vásárolgatás nem számít munkának).
2017. szept. 4. 17:41
 16/30 anonim ***** válasza:
26%
No komment ez előzöekre. De megmondom öszintén feldobtad a napomat, nálam sokkal lejjebb is van :) Szóval én máris jobban vagyok. Ne fáraszd magad a válasszal, inkább kapj be egy nyugtatót, mert a többit nem fogom elolvasni :)) Szép estét!
2017. szept. 4. 19:25
 17/30 anonim ***** válasza:
Én 5,5 évet voltam itthon, 2 gyerekem van, 2 év korkülönbséggel. Én élveztem. Igaz, közben tanultam is, de azt csak az utolsó éveben, előtte a gyerekekkel voltam. Nem fásultam be, nagyon élveztem,
2017. szept. 4. 19:28
 18/30 anonim ***** válasza:
52%

"azért nem hiszem hogy a kitartott, gyerekeit lepasszoló, lusta nőnél van lejjebb de te tudod:-D"

Köszönöm a privát üzeneted! Már így is túllőttem a célon, soha nem szoktam veszekedni. Ezt az oldalt inkább szórakozásból olvasom. Nem hiszem, hogy ilyen lennék, amit te leírtál. Én itt befejeztem, kérlek ne írj többet! Köszönöm!

2017. szept. 4. 19:46
 19/30 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó, még egyet engedj meg, ha nem ez vagy, akkor micsoda? Dolgozol? nem. Dolgoztál az elmúlt jópár évben? nem. a férjed tart el? igen. a gyerekeidet lepasszolod óvodába, miközben te otthon maradsz pihenni? igen. munkát keresel? nem. Te ezt minek definiálnád? Mindenféle veszekedés meg minden nélkül, csak érdekel. Azért írtam privátot hogy ne offoljuk szét a kérdést.
2017. szept. 4. 19:53
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de ez a vita tök felesleges volt.

Azt hogy valaki több gyerek mellett vissza tudj menni dolgozni, sok minden befolyásolja:

-Kell egy olyan munka, ahol délután korán végzel, értsd 3-4 körül és közel van az ovoda vagy részmunkaidőben dolgozol, vagy otthonról kötetlenül

-ha ez nem adott, családon belüli fizetetlen segítség (férj, nagyszülők elhozzák délután a gyerekeket)

-ha ez sincs, akkor kereset annyit, h megérje bébiszitteret fizetni.

Nekem "csak" 3 gyerekem van, igaz köztük ikerpárral, így én elképzelhetetlen tartom, h visszamenjek dolgozni, még jópár évig.

És nem, nem lustaságból, hanem, mert egyszerűen kivitelezhetetlen.

Nagyszülők vidéken élnek, férjemnek szerencsére jó állása van, magas fizuval, így ő 5-6ig mindig bent van. Nincs akkora keresetem, h megérje bébiszittert fizetni, h elhozza őket az oviból, suliból. A délután edzésekről meg se is beszéljünk, a betegségekről meg pláne, mert ikreknél mindig van valami.

Persze erre lehet azt írni, h a gyereke se járjon délután sehova, meg maradjon 5-ig, fél 6-is nyugodtan oviban, suliban, mert addig van ügyelet. Én nem azért vállaltam őket, h egyész napra "bevágjan őket" valamelyik intézménybe.

2017. szept. 5. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!