Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 12 hónapos kislányomat át...

Scsillag82 kérdése:

12 hónapos kislányomat át szeretném szoktatni egyszeri nappali alvasra, de egybe csak másfél órát alszik, jó ötlete van valakinek?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk, ebéd utánig van hogy kibírja...de uþána is csak másfél órát alszik. Este így nagyon álmos hamarabb fürdetés, altatás, így korán ébred. Így másnap megint kétszer másfél órát... Most lesz a szülinapja, és most azt se tudom, hogy mikorra hívjam.a vendégeket. Minden bizonytalan lett...:( Délután már egyébként nehezebben alszik el...kb fél5-5 ig jelenleg. Köszi előre is a segítséget.
2017. szept. 3. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bár az én kislányom pont egy évesen állt át egy alvásra (magától), a helyedben nem eröltetném. Nálunk elkezdte elhagyni/rövidíteni a délutáni alvást, végül teljesen eltűnt, ekkor a délelőttit kellett ebéd utánra tenni. Ma is 11-fél 12 körül ebédel, és utána megy is aludni.
2017. szept. 4. 14:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam most kétszer altatni..Ásított lefektettem szokott módon, de ellenkezett. Így megvártuk az ebédet, már nyűgi volt enni is csak keveset akart. Ebéd utan vártam pár percet, mert tudtam hogy kakilnia kell. Majd tiszta pelus, szokott módon lefektetés Ò meg 40 percig ellenkezett üvöltött. Vajon miért? 7 órakkor ébredt reggel. .és már fél 1 volt.
2017. szept. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!