12 hónapos kislányomat át szeretném szoktatni egyszeri nappali alvasra, de egybe csak másfél órát alszik, jó ötlete van valakinek?
A vendégek miatt akarsz ráerőltetni valamit, amire még nem érett?
Látod te, hogy mit írsz?
14 hónaposan állt át a lányom az 1 alvásra. MAGÁTÓL
Mert ez így megy.
Nem lehet szoktatni, nem így működik. Azt kínzásnak hívják.
Nem kínozni akarom, és nem is a vendégek miatt..
Ő ha lefektetem alszik... Ha nem, akkor kibírja..csak kicsit nyűgösebb lesz. Eddig mindig gond nélkúl ment, de most a délutáninál elkezdett tiltakozni ..Viszont mivel délben már felkel így nem bírná ki estig. Így emiatt küzdés van..
Az én fiam 19 hónapos korig kétszer aludt nappal. :D én próbáltam az 1 alvást mert a második alvás nem mindig sikerült, így meg 10-től max 11-től fent volt estig. De ha húztam ebédig meg túl fáradt volt és másfél órás alvása helyett max 1 óra után felriadt. Végül 19 hónaposan nem akart délelőtt aludni. Simán kibírta ebédig, aludt 2,5 órát is simán elvolt estig. Onnantól mindennap hasonlóan alakult de eleinte ha valami miatt korán kelt pl beteg volt, simán leraktam 2x.
Ne erőltesd, majd kialakul magától.
Köszi az eddigi vàlaszokat. Nem akarom erőltetni, bár tény, hogy mindkettőnknek jobb lenne az egyszeri alvas. így sajna kimaradunk jó kis babaprogramokról...
De majd persze alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!