Oviból délre hazaküldik az 5 évest, otthon nekem ott a másfél éves és a háztartás. Hogyan szórakoztassam a nagyot?
Elozo, holnap mar csak 10 fok lesz :(
Az iskolaban 5 evesen 9-3 ig van, a kerdezo nem irta, hol laknak?
" (mikor a kicsit önmagában teljes figyelmet kívánna"
Mièrt a nagy már nem kíván önmagában teljes figyelmet???
Nem is èrtem ezt a kèrdèst! Mit csinàlsz, ha a nagy nincs oviban??? Nah, ugyanazt kell, mikor dèlben elhozod. Ebèd után nem szórakoztatjuk a gyereket, hanem alvás/pihenès van. A kicsi gondolom alszik, a nagy meg pihenjen, ha nem alszik már dèlután.
Probáld úgy alakítani a napirendet, hogy déluátn, ebéd után csendes pihenő legyen. Egy 1,5 évesnek már van fix napirendje, amibe beletartrozik az ebéd utáni az alvás. A nagynak szintén, mivel az oviba is le kell feküdni csendben, ha nem alszik a gyerek az ő dolga, de nyugiban, csendben kell lenni.
Tehát én mindkét gyereket letenném ebéd után, te addig azt csinálsz amit akarsz, abban a 1,5-2 órában. Pihensz, takarítassz stb. Utána meg foglalkozol velük. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!