Hogyan telik egy 2 éves gyerekkel a napotok?
Én azt gondolom hogy rossz szülő vagyok mert látványosan unatkozik velem itthon a gyerek, és ugy érzem hogy nekem pedig abszolult nincs hozzá türelmem. Csinálom a dolgom reggel mikor felébredünk reggeli után, mert elég nagy házban lakunk van mit csinálni bőven és nem jut időm rá.
Egész nap a hülye meséket nézi. Szegénykémet nagyon sajnálom!
Bölcsibe semmiképp nem akarom adni, mert túl kicsik oda még, meg munkahelyem sincs hogy bevegyék. Oviba már voltunk beiratkozni és szeptembertől mehet is.
A bölcsit azért ellenzem, mert egész nap tudom hogy mennyi törödést igényel és azt gondolom hogy 30 gyerekre 3 ember kevés.
Pedig szerintem a bölcsi jó, megtanulnak a társakkal együtt lenni. Hiszen nem csak anya van. Szerintem ez jó benne, hogy kicsit önállóbb lesz. Az én lányom szeptembertől megy bölcsibe.
Egyébként ne rágd magad, szerintem otthon a mindennapi tárgyak, játékok között és ahol "csak" anya van mindig, szerintem nincs az a gyerek, aki nem unatkozna. Az én lányom is mindig a megszokott dolgokkal játszik, a megszokott módon segédkezik nekem. Ami Neki felüdülés, az a séta és a játszótér, nagyon szereti. Próbáld meg bevonni a munkáidba, hogy segítsen ahogy tud, hogy ne a tv-t nézze. Viszont próbálj megnyugodni, nekem is volt olyan időszakom, amikor abszolút nem volt türelmem hozzá, de a tükörképem volt, Ő is türelmetlen és akaratos volt. Most nyugis vagyok, Ő is az. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!