2és fél éves kisfiamnak még mindig nem lehet hátrahúzni a fitymáját. Nagy gond ez már? Vagy tényleg csak 3éves kor felett fog magától "leválni"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 13:25
1/3 anonim válasza:
2,5 évesen már szerintem gond lehet. Nekem a dokinő 1,5-2 éves kort mondott.
2/3 anonim válasza:
§ eves korig nem szabadf piszkalni, majd utana nezi meg az orvos hogy mi a helyzet. De addig is minden vizsgalatnal megnezi vagy legalabbis meg kellene neznie. Es ha baj lenne mar mondta volna. Annyit azert te is meg tudsz nezni, hogy javult-e a helyzet mondjuk 2 eves kora ota. Az en kisfiamnak folyamatosan jobban hatra lehet huzni(most sem teljesen 2,5 eves ö is) en kb fel evente nezem meg neki. A sejtes letapadas akar 7 eves korig is fenn allhat nyugi, nincs semmi baja.
3/3 anonim válasza:
bocsi uccso vagyok §= 3
tehat 3 eves korig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!