Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mennyi időre "passzoljátok"...

Ti mennyi időre "passzoljátok" le a gyereket a nagyszülőknek?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, csak a nyári szünet kapcsán merült fel. Van olyan ismerősöm, akik nem tudják megoldani máshogy, így az 5 éves gyerek 2 hete a nagyinál van vidéken. Máshol a 8 éves gyerek egy éjszakát se alszik el a nagyanyjánál. Nálatok hogy megy ez és hány éves a gyerek?
2017. aug. 19. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk nincs ilyen lepaszolás mert anyukám nem válalja ,olyan volt tavaly hogy reggel 6-12ig vele volt lányom mert nem tudtam mást kitalálni aki vigyázon rá mig dolgozom az ovi meg zárva volt 1 hónapig,apa is dolgozott.

Idén még ilyen sem volt mert beteg lett anyukám azt nem válalta volna,a 15 éves fiam volt most 2 éjszakát ott de ott volt az unokatesoja is aki vele egykoru.

Anyukám ilyen ott alszik gyerekek cimel ritkán válalta be a gyerekeket ,max fél napot .

2017. aug. 20. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
7 éves múlt a kislányunk és még nem aludt máshol. Nem is merült fel. Úgy vagyok vele, mint a 9-es válaszoló. Mondjuk furcsa lenne, mert megszoktuk, hogyha mi itthon vagyunk Ő is velünk van.
2017. aug. 20. 08:06
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
3 éves a gyerek, eddig életében 2 éjszakát aludt nálunk a nagyi. El hozzá nem engedem, ha nem vagyok ott.
2017. aug. 20. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem még nem nincs gyerekem, de visszaemlékezve, ovis koromtól mindig ott töltöttem a teljes nyári szünetet, azt a pár hetet leszámítva, amíg jutott anyámnak szabi. Szerintem mindenkinek szuper volt így, főleg nekem, imádtam a nagyszüleimet meg a vidéki szabadságot. :)

Gyanítom, nálunk nem fog ez ugyanígy menni, mivel elég fiatal édesanyám van, és még messze nem lesz nyugdíjas, mire megszületik a baba :D, tehát nem nagyon lesz hova lepasszolni. Hacsak nem apai nagyszülőkhöz, de ott meg több unoka van és pici a családi ház, szóval egész nyarak nem jutnak mindenkinek. :)

2017. aug. 20. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
a nagyinak konkrétan elvonási tünete van,ha nem láthatja.akkor is mennének,ha nincs konkrét oka.nem terhelném őket-de imádnak ott lenni,ott aludni.amióta nem anyatejesek sokat alszanak ott.a nagyot viszi nyaralni,a kicsi egy egy napot van velük
2017. aug. 24. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is egész nyarakat voltam ott max. 2-3 hét szabit kivéve. Mivel mi nagyon szerettünk ott lenni, anyáék általában úgy vettek ki szabit, hogy egy hét csak az övék legyen (na jó, hétvégén meglátogattak minket), egy hét közös nyaralás, nem emlékszem, hogy ne egyszerre időzítették volna a szabijukat.

De azért nálunk a mamánál sem 0-24-es szórakoztató központ volt, sok dolgot (bolt, kert, temető, bank, egy darabig még dolgozott is, oda is mentünk vele, ha valamit kellett intézni (azt hiszem félállásban volt, úgy, hogy ha nem voltunk ott 8 órázott, amikor ott voltunk meg nem dolgozott)), és nagyon élveztük mi is, meg ő is.

2017. aug. 25. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!