Külföldre költözés, láthatás, gyerektartás?
Párom és én külföldre költözünk a közös babánkkal. Páromnak van 2 nagyobb gyereke is jelenleg a fizetése 40% megy nekik ami 80 ezer + 10-20 ezer minden hónapban ha az anyjuk kitalál valami pluszt.
Ennyit sem érzünk korrektnek mert a gyerekek kb évi 5x jönnek mert nagyon ellenünk vannak nevelve.Most az anyjuk megtudta, hogy külföldre megyünk és mondta is rögtön, hogy akkor emeljük a gyerektartást, ugye? Hát nem.
Hogy működik ez?
Hallottam olyat is, hogy amilyen területen kint dolgozik annak a magyar megfelelőjének a bérének a 40%-át kell fizetnünk, ez igaz?
Mert az kb 40 ezer.
Átszámítva 700 ezer forint körül fog keresni, tehát abból már nem lesz megterhelő a 80, csak nem érezzük korrektnek, de ez már más tészta.
A láthatás hogy megy? 8 es 10 évesek. Tehát egyedül nem utazhatnak, az utat gondolom nekünk kell fizetni
Eddig is dolgoztam, ezután is fogok (ha nagyobb lesz a baba), nem a gyt-re meg a családira számolnék, várnék hanem dolgoznék.
És ami biztos, hogy nem nevelném az apja ellen a gyerekemet ezzel egy lebilis érzelmi roncsot csinálva belőle.
Milyen vicces, hogy ti a gyerektartásért többet szeretnétek találkozni a gyerekkel, tegnapi kérdésnél a mostohaanyuka pedig rábeszélte az apát, hogy kevesebbet legyenek a gyerekekkel, hogy fair legyen a szerintük sok gyetektartás.
Egyébként úgy jönnek évente csak ötször, hogy hívjátok őket folyamatosan?
Ruhát, cipőt vennénk nekik ha jönnének 2 hetente a láthatásra, de nem jönnek. A többivel ugyan így.
Persze ő az apjuk, de csak adjunk adjunk és cserébe semmi. A különórákra, gyógyszerre megy el a plusz 10-20 ezer. Tehát a párom fizetése felét megkapják. Szerintem ez bőven sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!