Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti gondoltok arról az anyáról,...

Ti gondoltok arról az anyáról, aki így eteti gyermekét?

Figyelt kérdés
Minden nap hús az ebéd, cukor, csoki, gumicukor, fagyi, cukros üdítők, jó ha havonta iszik a gyerek vizet. Gyümölcsöt, zöldséget se nagyon eszik, mindig csak a hús meg az édességek. 5,5 éves. Nem kibeszélésből.

2017. aug. 4. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem normális, hogy minden nap van hús, nekem a desszert is belefér minden nap, nálunk is van, plusz a tízóraihoz kap még édességnek egy tejszeletet vagy túrórudit.

Nem látsz bele a napjaikba teljesen, reggeliről és vacsoráról semmit sem írtál például.

Ha a húshoz van mondjuk paradicsomszósz vagy meggyszósz, esetleg meg van töltve gombával vagy ananásszal, máris van benne zöldség/gyümölcs.

Én sem akarom pároltzöldségen, teljeskiörlésű pékáron, natúrcsirkemellen és halon testépítő vagy cukorbeteg étrenddel felnevelni a gyerekem, de nem is tüntetem el, megfér a brokkoli a szalonna és mellett.

2017. aug. 4. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
na,még egy irigy, féltékeny sógornő.Eltaláltam?
2017. aug. 4. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

De, kibeszélésből. Vagy nincs olyan ember a közeledben akivel ezt megbeszélhetnéd?

Ezeket általában én az ilyen kérdéseket magamban válaszolom meg, vagy hesegetem el (mert miért foglalkoznék mással) - nem kiírom vadidegeneknek.

2017. aug. 5. 09:01
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Úr isten, ez borzosztó. Sőt hallatlan. Még ilyet. A piszok mocsok hüle szülő!

Ezt szeretted volna hallani?

Vagy szidjam jobban a szülőt?

2017. aug. 5. 10:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem normális.
2017. aug. 5. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
nem,hogy dögölne meg!
2017. aug. 5. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem értek vele egyet de ez gondolom mindenki számára egyértelmű rossz hozzáállás. Csak azt nem értem mire jó a kérdés
2017. aug. 5. 20:53
 18/19 anonim válasza:
0%

"na,még egy irigy, féltékeny sógornő.Eltaláltam?"

És mire fel lenne mégis irigy és féltékeny? Arra, hogy 10 év múlva lőheti inzulinnal a szerencsétlen gyereket, arra? Vagy fizetheti a fogorvost, mert tőből huzathatja ki az összes fogát? (Genetikailag mondjuk lehet jó fogsort örökölni, de ez ritka - erre ne alapozz. Az I.es diabetes meg gyógyíthatatlan, ha a hasnyálmirigy béta sejtjeinek kampec, akkor egész életében lőheti magát szerencsétlen)

2017. aug. 5. 23:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocsi de en nem hiszem el hogy nem esznek köretet.
2017. aug. 7. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!