Ti gondoltok arról az anyáról, aki így eteti gyermekét?
Szerintem normális, hogy minden nap van hús, nekem a desszert is belefér minden nap, nálunk is van, plusz a tízóraihoz kap még édességnek egy tejszeletet vagy túrórudit.
Nem látsz bele a napjaikba teljesen, reggeliről és vacsoráról semmit sem írtál például.
Ha a húshoz van mondjuk paradicsomszósz vagy meggyszósz, esetleg meg van töltve gombával vagy ananásszal, máris van benne zöldség/gyümölcs.
Én sem akarom pároltzöldségen, teljeskiörlésű pékáron, natúrcsirkemellen és halon testépítő vagy cukorbeteg étrenddel felnevelni a gyerekem, de nem is tüntetem el, megfér a brokkoli a szalonna és mellett.
De, kibeszélésből. Vagy nincs olyan ember a közeledben akivel ezt megbeszélhetnéd?
Ezeket általában én az ilyen kérdéseket magamban válaszolom meg, vagy hesegetem el (mert miért foglalkoznék mással) - nem kiírom vadidegeneknek.
Úr isten, ez borzosztó. Sőt hallatlan. Még ilyet. A piszok mocsok hüle szülő!
Ezt szeretted volna hallani?
Vagy szidjam jobban a szülőt?
"na,még egy irigy, féltékeny sógornő.Eltaláltam?"
És mire fel lenne mégis irigy és féltékeny? Arra, hogy 10 év múlva lőheti inzulinnal a szerencsétlen gyereket, arra? Vagy fizetheti a fogorvost, mert tőből huzathatja ki az összes fogát? (Genetikailag mondjuk lehet jó fogsort örökölni, de ez ritka - erre ne alapozz. Az I.es diabetes meg gyógyíthatatlan, ha a hasnyálmirigy béta sejtjeinek kampec, akkor egész életében lőheti magát szerencsétlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!