Mit gondoltok, érdemes beiratni a gyermeket egy intenzív
angol nyelvű óvodába? Helen Doron módszereivel oktatnak.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 15:43
1/9 anonim válasza:
Ha otthon is tudja a gyerek használni a tanult nyelvet, csak akkor van valami haszna az ilyen nyelvtanulásnak.
Kárára nem válik, az biztos.
2011. ápr. 28. 15:51
2/9 anonim válasza:
semmivel se lesz előrébb,mintha a suliban kezdené. ellenben marha drága. ha anyagilag nem megterhelő,hajrá,de ne szakadjatok meg azért h 3 évesen angolul tanuljon,mert mint írtam,semmivel se lesz előrébb sőt,a suliban marhára unni fogja,h amig a többiek tanulnak,ő már előrébb jár. jobb lesz neki a suliban
2011. ápr. 28. 15:54
3/9 A kérdező kommentje:
Utána ugyanilyen suliban folytathatná.
2011. ápr. 28. 15:55
4/9 anonim válasza:
Nem ismerem az említett módszert, de nem elég megtanulnia az iskolában az angolt? Ovis korban még a magyar nyelvvel is akadnak problémák, hát még egy idegennel?
2011. ápr. 28. 15:56
5/9 anonim válasza:
Ha utána megoldott az ugyanilyen suli, akkor érdemes. Legyen természetes a gyereknek, hogy több nyelvet beszél.
Itt is van helen doron, de nem járunk el, mert a suliba ugyanugy elölről kezdik, így nem sok értelmét látom. De ha nálatok már a suliban folytatja, akkor igenis jó dolog.
2011. ápr. 28. 15:58
6/9 anonim válasza:
Ha megtehetitek és közel is van, akkor nem kérdés!
2011. ápr. 28. 16:16
7/9 anonim válasza:
Mindenfelekeppen.A gyerekek nagyon fogekonyak a nyelvekre.Az en kislanyom 2,5 eves harom nyelvu csaladban el.Magyar,angol,arab.Ebben a sorrendben beszeli a nyelveket is a koranak megfeleloen,de mindet megerti hiba nelkul.A Helen Doron nyelvoktatast csak dicserni tudom,mert az oraik figyelemfelkeltoek es figyelem megtartoak.Aktivan "dolgoztatjak"a gyerekeket az orakon es ok elvezik.Szemely szerint csak a proba orajukon voltam,egy hosszabb itthon tartozkodas soran,csak azert mert szerettem volna latni hogyan oktatnak.Tetszett,de nem vettem igenybe,mert mi Anglaban elunk.A lanyom is elvezte ezt a probaorat.Mindnekinek csak ajanlani tudom,bar hazai viszonylatban szerintem draga.
2011. ápr. 28. 22:06
8/9 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló !
Letudnád írni légyszives, hogy miket csinálnak az órán pontosabban ? Köszi !
Az én gyerekeim kétnyelvűek külföldön, és ha megtudjátok engedni, nyugodtan kezdjétek el, ha megfelelőt találtok. Minél előbb kezdi, annál természetesebb nekik megtanulni, nem fog később akár többedik nyelvet is elsajátítani. Beléjük nevelődik a természetessége a dolognak.
Én mindig tervezem, ha hazamennék angolt tanítanék gyerekeknek. Angolul játszanánk stb. mindent úgy csinálnánk. Kérdező hova valósi vagy ?
2011. ápr. 28. 23:41
9/9 A kérdező kommentje:
Hévízgyörk
Gödöllő mellett van,konkrétan ott indul német nemzetiségi és angol nyelvű óvoda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!