A 2,5 éves lányomtól elvettem a játszó cumit (kíméletesen), nem is hiányolja, nem kéri, de délben nem tud elaludni. Fog ez változni, vagy ez már így marad?
De kedves az első...
Miért vetted el? Még nem nagy gyerek, hogy gáz legyen.
Bár azt hozzáteszem hogy én cumipárti vagyok, tőlem addig csinálja, míg neki nem ciki. Mire ovis lesz, ott nappal senki sem cumizik, biztos hogy neki sem fog eszébe jutni.
Én nem vagyok híve az ilyen erőszakos dolgoknak.
Nem erőszakosan vettem el tőle hanem fokozatosan.
Azért tettem így mivel a cumi miatt nem lehet érteni a beszédét és a fogazata sem áll olyan szépen inkább kifelé.
Amúgy én is cumi párti vagyok.
szia,
kisfiam 18 hónapos, 6 hete vettem el tőle egyik napról másikra a cumit. 2 hétig volt gond alvás előtt, kis nyűglődéssel, de aztán elmúlt. rosszabbra számitottam, hál istennek könnyebben ment, mint gondoltam. remélem, nálatok is gyorsan elmúlik majd!! kitartás!! :)
Ági
Kislányomtól én azért vettem el a cumit 20 hónaposan, mert mindig kirágta!Én rettegtem, hogy mi lesz és láss csodát 1 hét után már nem is kellett neki!Neki már az elejétől csak az alváshoz kellett! Csak azt tudom tanácsolni, hogy kitartás!
2 éves rosszcsont anyukája!
Nekem is ez a bajom... :( Éjszaka alszik a fiam, nappal nem..de ha felajánlom a cumit, hogy hááátha, akkor nem kéri. Vagy ha egyszer el is vette, akkor sem aludt. Inkább énekelget. Meg 5 percenként pisilni akar... Nem tudom, mit csináljak vele, szerintem szüksége lenne a déli alvásra még...
Este viszont semmi gond nincs.. Nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!