Hogy reagáltok, ha egy családtag megüti a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves lesz júliusban,nővérem kislánya pedig 1,5 éves.Nővérem nem jár hozzánk gyakran,kb. 2 havonta,de minden alkalommal megüti a kisfiamat.Azt mondja hogy hát rossz volt és bántotta a kislányt.Először el is hittem,mert a kisfiam nagyon eleven és akaratos.De ma is olyan nagyot csapott a fenekére,hogy ordítani kezdett szegény kisgyerek,pedig nem is csinált semmi rosszat.Egyből kiakadtam,csúnyán összevesztünk.Azt mondta h az én fiam kényes és nem tudom megnevelni.En meg azt mondtam ,hogy takarodjon haza és többet be ne tegye a lábát hozzám. Soha sem verem a gyerekem,és a kislányt sem bántottam soha.Most úgy érzem talán túlreagáltam az egészet.Vagy nem?2017. jún. 21. 15:13
11/19 A kérdező kommentje:
Hát az,hogy hagytam kicsit túlzás,mert mindig pipa voltam mikor ráütött,de azt mondta,hogy rosz volt,meg hogy verekedett,gondoltam egy nevelő célzattal adott elfenekelés nem árthat.Mert valahogy mindig akkor üti meg ha kiszaéadok a wcre vagy ilyesmi,szóval nem a szemem előtt történik,kivétel ez a mai eset.
2017. jún. 21. 18:23
12/19 anonim válasza:
nos én gond nélkül rásózok a fenekére, ha rossz(ha tényleg rossz és semmi más nem működik), de ha más merné megütni, annak eltöröm a kezét.
13/19 anonim válasza:
Most akkor a te álláspontod szerint teljesen ok nélkül ütött rá a gyerekre? Azért ezt nehéz elképzelni. Szívesen meghallgatnám a nővéred verzióját is. Mindamellett nem tűrném én se, hogy a testvérem megüsse a gyerekemet. De ok nélkül nemigen tesz ilyet az ember.
14/19 anonim válasza:
kezét-lábát eltörtem volna az első alkalommal.
Szó nem lehet róla,hogy bárki megüsse az én gyerekemet.Köszi,de majd ÉN nevelem.
15/19 A kérdező kommentje:
Na így történt:a kisfiam dobta a labdát a kislánynak,az nem figyelt és a feje melett haladt el a labda.Nővérem persze mobilozott és nem figyelt,rászóltam,hogy tegye le a mobilt és figyeljen oda a kicsikre,mert én pont kvt készítettem neki de a szemem sarkából láttam mi történik.Erre megütötte a fiamat.
2017. jún. 21. 20:17
16/19 anonim válasza:
Ha valóban így történt, akkor a tesód nem komplett. Amúgy üdv a klubban, az enyém se százas :)
17/19 anonim válasza:
ne haragudj,de te hülye vagy,hogy ezt sorozatosan hagytad.
18/19 A kérdező kommentje:
Hát valószinűleg,jobban a sarkamra fogok állni.
2017. jún. 21. 21:26
19/19 anonim válasza:
Nevelő célzatú fenekelés nem árthat? KÉT éves gyerekről beszélünk. Ez nem "az 5 éves gyerek felgyújtja a konyhát, holott pontosan tudja, milyen veszélyes" kategória. Mit tud tenni tudatosan egy 2 éves, amiért verést érdemel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!