Miért ekkora gond, hogy a kislányom picit lassabban csúszdázik, miért nem foglalkozik mindenki inkább a saját gyerekével?
Nem gond!
A felnőttek türemletlenek, beléjük van nevelve, magyar sajátosság....
Te jól teszed azt hogy nem sietteted!
Lásd a nagymama mi a fenének siet haza, nyugdíjas ráérne, mégis siet, meg gondolom neki uncsi hogy játszóterezni kell a gyerekkel, inkább megy haza Rosalindát nézni, amíg a gyerek bent rosszalkodik....
Azért arra ne vegyél mérget, hogy egy másik 3-4 éves kellő empátiával kezeli az ilyen helyzeteket.
Ha ilyenkor szól a szülő, a sajátját is tanítja. Lehet az övé félénkebb és nem szólna vagy a másik véglet aki szó nélkül lökné le a lányodat.
Már hogyne sietne? A te gyereked más gyerek elöl veszi el a játékidőt sorbanállással.
Én sosem csúszdáztatnék le gyereket(pofátlanság).
Amikor én kicsi voltam, akkor is az volt a szabály akárhol, hogy aki nem akar menni egyből, az ne lezárja a sort, hanem engedjen maga elé egy gyereket, aki menne.
Aki nem csúszik, az álljon félre, mivel a játszótér mindenkié. Kisajátítani bármi okból nem lehet. Ha másik gyerek miatt kell várnia a tiédnek, nyugodtan nyisd ki a szád és szólj neki.
Ez egy hatalmas baromsag hogy a 2-3-4 eves gyerekeknek nem a szulo tanitgatja mi helyes mi nem, hanem a "gyerekek rendezzek le".....hogy gondolod, hogy egy pici gyerek megbeszeli Helyetted a lanyoddal hogy ne nezelodjon a csuszdan amikor tobben is varakoznak rajta/mogotte?
A szulo dolga a gyereknek megtanitani a kozossegi viselkedest. Ne a bolcsis - kisovisra haritsuk mar mert mi nem akarunk ezzel foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!