Ha egy kislány sikongat a játszótéren örömében, rá szólnátok?
Kérdező: a te gyerekednek te vagy a szülője, azaz te vagy az egyetlen kompetens személy az életében, meg az apja. Így csak ti vagyok jogosultak fegyelmezni őt a játszótéren, egy vadidegen pedig nem.
Például ezért sem, mert még megtanulja, hogy hallgasson a random idegenekre, s elég, ha egy olyanba belefut, aki rossz szándékú.
Vagy például azért, mert más nem felelős érte.
vagy például ezért, mert más nem a szülője.
Vagy például azért, mert minden körülmények között mellette kell(ene) állnod a külvilággal szemben, mert az anyja vagy.
"Ugye, érted?"
21-es...nem teljesen érted a kérdést....nem azt kérdeztem, helyén való e hogy más fegyelmezi a gyerekem. NYILVÁNVALÓ hogy nem az! Ezért - mielőtt én megfegyelmezném, ha úgy viselkedik ami elfogadhatatlan - szeretném kideríteni, hogy az adott dolog tényleg elfogadhatatlan e, vagy csak én gondolom úgy hogy a sikoltozással normál keretek között, normál mennyiségben nincs gond...
ennél jobban nem tudom elmondani, persze nem is kell, aki érteni akarja érti, aki meg kötekedni akar az úgyis talál fogást. Jó mulatást hozzá. Többieknek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!