Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen az élet 3 kisgyerekkel...

Milyen az élet 3 kisgyerekkel 2 szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ha te laksz benne,akkor milyen? Ha látod, hogy ismerősöd lakik így, akkor mit gondolsz?
2017. jún. 5. 18:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Mi anno 2 szobasban laktunk,8 eves voltam mikor 3 szobasba koltoztunk miattam.en vagyok a kozepso,egyszem lany.

Az enyem lett a pici szoba.de sokaig meg tesomekkal aludtam.a szobam ott volt uresen evekig.

Hmmm...felnottunk.

Nekem 3 fiam van.3 szobas lakasban.a ket nagy van egy szobaban,a pici a pici szobaban,mi a konyhat megcsinaltuk hallonak es a nagyszoba a konyha+nappali.

Mindenki a konyhaban van,csak aludni mennek a szobajukba.es ha az a konyha beszelni tudna....pult,asztal,szek,padlo...hat,lehet te a labad sem tenned be hozzank.a furdoben is szoktuk csinalni.kadban,mosogepen...de olyan is volt mar,hogy az eloszobaban csinaltuk.

Meg olyan is volt,hogy en baratnomnel aludtam,es nem a kanapen,hanem mellette az agyukban,a parja felen...na bumm.meg elek :)

Hanyan,de hanyan nonek fel 2-3 szobas lakasban tobben testverek.semmi bajuk nincs.

A szex meg...mint mar irtam...nem csak az agyon lehet szexelni.

2017. jún. 6. 05:31
 32/47 A kérdező kommentje:

Akkor te nem 2 szobásba vagy. :)

Az ágy a lényeg, nem a máshol való sex, ezt tették hozzá már páran, hogy ök az ágyukra nem szoktak vendéget ültetni.

2017. jún. 6. 06:17
 33/47 anonim ***** válasza:

De anno 2 szobasban laktunk. :D

Miben mas az agy mint az asztal?

2017. jún. 6. 06:20
 34/47 anonim ***** válasza:

Szerezz ágytakarót és tüntesd el az ágyneműt, ha eddig nem tetted meg.

Annak aki poénkodik az ággyal, hogy kihűlt e már a reggeli szex után(ami egyébként irgalmatlan nagy taplóság) pedig megmondtam volna, hogy ma a padlón szexeltünt, az még forró, az ágyra nyugodtan leülhet.

2017. jún. 6. 06:23
 35/47 A kérdező kommentje:
Amikor valaki részletezte, azt mondta, a sexen kivül, hogy már az gáz érzés, hogy oda tud leülni, ahol mások a sex mellett alszananak, beizzadnak és annak, akinek van, nem ülteti a vendégét a háloszobájába le, jellemzöen oda nem visz, vagy csak nagyon közeli barátot, rokont.
2017. jún. 6. 06:47
 36/47 anonim ***** válasza:
82%

Aki vendégként megjegyzéseket tesz a vendéglátók szexuális életével kapcsolatban,annak valami nagy baj van a pszichoszexuális fejlődésével.

Rengetegen nőttünk fel kétszobás lakásokban, ahol a szülők kinyitható kétszemélyes kanapékon aludtak. Reggel összecsukták a fekhelyet, elrakták az ágyneműt és onnantól a helyiség nem hálószoba, hanem nappali volt.

A testvéreket pedig toleranciára, alkalmazkodásra neveli, ha nincs mindenkinek külön szobája. Nem égetjük éjfélig a villanyt. Ha valaki tanul, a többiek nem zavarják. Akinek muszáj sokáig tanulni, kiül a konyhába. Mindenki elpakolja a saját holmiját. Nem gyűjtünk lomokat, amit már nem használunk, továbbadjuk /kidobjuk. A "valaki feljön" helyzetekben a testvér vagy bekapcsolódhat a beszélgetésbe, játékba, vagy ha ehhez túl kicsi/nagy, akkor mással foglalkozik/elmegy/a szülők elfoglalják valamivel. A látogatófogadás természetesen időkorláthoz kötött. Mikor a legkisebbnek takaródó van, a vendégek hazamennek.

És sajnos / hála istennek a gyerekek a szexpartnereiket (ha ilyenek vannak), nem a családi otthonban fogadják. Ez a szülők privilégiuma.

2017. jún. 6. 06:48
 37/47 anonim ***** válasza:

Rengetegen elnek igy, mondjuk en ig vartam hogy csaladi hazunk legyen.

Pesti belvarosi lakasunkat cegledi csaladi hazra csereltuk.

Aki barmire megjegyzest tesz vendegsegben, azzal az emberrel komoly gond van ..

Viszont ha benneteket zavar ahogy eltek, tegyetek ellene...

2017. jún. 6. 07:27
 38/47 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 szobás volt, 2 felnőtt, 2 lánygyerek, 3 év különbséggel. Nekem nagyon rossz volt, a húgommal állandóan nyírtuk egymást. Én nyugisabb fajta vagyok, igényeltem volna magánszférát, de ugye nem volt. Emlékszem, hogy nagyon szerettem, amikor nem volt otthon senki, és egyedül lehettem pár órát. A tesóm az ellentétem, ő nem bírja, ha nem figyelnek rá, folyton ugrál, ezért engem is folyton cseszegetett, hogy ne unatkozzon. Felnőttként is ilyen, fél napot nem bír otthon egyedül lenni, ha a pasija dolgozik, ő meg nem, már ül a kocsiba és jön vagy hozzánk, vagy anyuékhoz, vagy valamelyik barátnőjéhez.

Én meg is fogadtam, hogy úgy vállalok gyereket, hogy mindegyiknek legyen saját szobája. Most csak egy van, még nem tudjuk, lesz-e még egy, de ha igen, akkor beépítjük a tetőteret. Jelenleg 2 szobás a lakásunk, miénk a nagyszoba, szekrénnyel le van választva hálórész, de őszintén szólva ezt is baromi szűknek érezzük, főleg mióta szaporodnak a lakásban a gyerekjátékok. Szóval ha még egy gyerek nem is lesz, egy szobát még valószínűleg hozzá fogunk építeni, így 2 háló+nappalival már kényelmes lesz hármunknak.

2017. jún. 6. 08:14
 39/47 A kérdező kommentje:
Aki szerint ez a jó, a saját családjában, ahol.ö a gyerek, ott is igy rendezkedik be?
2017. jún. 6. 09:25
 40/47 anonim ***** válasza:
90%

szülőknek kellett volna gondolkozni...

gyerek meg annyit tehet, hogy tanul, megy koleszba és sose megy vissza oda

2017. jún. 6. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!