Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen az élet 3 kisgyerekkel...

Milyen az élet 3 kisgyerekkel 2 szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ha te laksz benne,akkor milyen? Ha látod, hogy ismerősöd lakik így, akkor mit gondolsz?
2017. jún. 5. 18:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
36%
Nos, nagyon egyszerű a megoldás erre a "borzalom"-ra.:-) Mi mind a hárman egyetemet végeztünk, 18 éves korunktól kollégiumban laktunk, ketten a húgommal csak havi egyszer mentünk haza. Én nyáron sem voltam otthon 1-2 hétnél többet, dolgoztam a Balaton-parton, nyaraltam a párommal is, barátokkal is. Végzés után pedig már mindannyian a párunkkal költöztünk össze, egyik tesóm nem is a szülővárosunkban, szülői segítséget kaptunk mindhárman az első lakásunkhoz.:-) Jó dolog a külön szoba, mindhárom gyerekemnek az van, de nem elengedhetetlen feltétele a boldog gyerekkornak és a sikeres felnőtté nevelésnek.
2017. jún. 5. 20:01
 12/47 A kérdező kommentje:
Hát, nem is fogja a vendég a fejedbe mondani, hogy arra az ágyra ültetsz le, ahol éjszaka a szülök kufircolnak....vagy kibeszéli mással vagy szimplán nem jön többet...te szivesen ücsörögnél olyan ágyon, ahol más alszik meg....
2017. jún. 5. 20:04
 13/47 A kérdező kommentje:
A koleszos éketkor még messze van nálunk.
2017. jún. 5. 20:06
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

A vendéget ez tutti nem fogja érdekelni, a legtöbb felnőtt ember nem csak ágyban szexel, hanem kanapén, fotelban, konyhaasztalon, padlón, bárszéken.

Én tiniként sosem gondoltam arra, hogy a barátaim a szobájukban maszturbáltak e már.

Most felnőttként meg olyan természetes, hogy mindenki szexel mindenhol, hogy azért nem érdekel.

Ha tiszta, lazán leülök akárhova. Lehet ez ágy, szék, kanapé, föld.

2017. jún. 5. 20:24
 15/47 anonim ***** válasza:
41%
Normális ember nem teszi ki ennek a gyerekeit. 2 szoba még 1 gyerekkel is kevés.
2017. jún. 5. 20:26
 16/47 A kérdező kommentje:
Már volt, aki mondta ezt az ágy-sex dolgot.
2017. jún. 5. 20:31
 17/47 anonim ***** válasza:

Van egy 1,5 szobás lakásom, de még 1 gyerekkel sem laknék ott sokáig, nemhogy 3-mal.

Egyik ismerősömék 8-an vannak testvérek és bár ott 5 szoba van, de én nem éreztem komfortosan magamat, mikor ott aludtam. Melegvíz már nem jutott, sehol nem voltam egyedül, kora reggel hangoskodás, így pihenés nuku. Persze csak vendég voltam, de hgy ott élni... Na neeeee!

2017. jún. 5. 20:32
 18/47 anonim ***** válasza:
63%
Baratnomek 5en vannak tesverek, szoval 7en "nottek fel" egy ket szobas lakasban, ahol az egyik szoba a masikbol nyilik... egyszeruen elel nem tudom kepzelni, hogy fertek el. A konyha is epp akkora, hogy egy ember allva befer, nem hogy egy asztalhoz uljon a csalad. Az idezojel azert, mert ahogy betoltotte az egyik gyerek a 12-13at koltozott is el keresztszulohoz, dedihez, mamahoz, mert nem tudta elviselni, hogy nincs semmi maganszfera, nincs csend sose, nem tud tanulni, pihenni, semmit se csinalni... aztan neha hazakoltoztek, de onnanstol kezdve par honapon kivul (ossze-vissza szetszorva,elosztva) nem otthon laktak. Csak ha baj volt vagy penz kellett, akkor mentek haza.
2017. jún. 5. 20:53
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja es soha senki nem mehet fel hozzajuk, mert szegyenlik

Amikor suliban volt vagy dolgozott, akkor vitt fel baratnom 1-2x, de nagyon sok ev baratsag utan...

2017. jún. 5. 20:54
 20/47 anonim ***** válasza:
74%
Amikor mindenki*
2017. jún. 5. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!