Milyen az élet kisgyerekkel és egy kutyussal?
E vegyél ekkora gyereknek kutyát. Nem fogja etetni, sétáltatni, gondozni. Majd 12-13 évesen lesz ahhoz erett m nem 2 évesen.
Most magadnak vennéd. Van rá időd, hogy naponta többször setaltasd -akkor is, ha a gyerekeknek épp nincs kedvük kimenni, szakad az eső és senki nem tud vigyázni a gyerekekre?
A kutyát nagatoknak veszed, nem a gyereknek. Neki csak pár napig érdekes, viszont 10-15 évig veletek lesz.
Milyen az élet? Fárasztó. A gyereket és a kutyát is nevelni kell, ami nem egyszerű.
Mennyit tudnál foglalkozni a kutyával? Mennyit sètálnál vele? Mit tudsz neki nyújtani?
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy emeletes házban laktok. Ne vegyél. Így öngyilkosság. Nekünk volt kutyánk, úgy születtek a gyerekek, de elajándékoztuk mikor a második lányomat vártam. Nagyon fárasztó, hidd el. Tényleg magatoknak vennéd, és nagyon sok gond. Nem csak kétszer kell levinni naponta, hanem minimum 3-szor. És mindegy mi van felhőszakadás, fergeteg vagy 40 fok kánikula. Gondolj bele lehetnek betegek a gyerekek, akkor is vinni kell, vagy lehet a kutyusnak sürgős kimenni, hiába jöttetek fél órája meg a sétából, akkor mit csinálsz? Egy idő után gondolom dolgozni is fogsz ismét, akkor hogy oldod meg a sétát?
Én lebeszéllek. Esetleg, ha már nagyobbak lesznek a gyerekek, bár én még egyszer emeletes házba nem tartanék, pedig nagyon szerettem a kutyánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!