Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen az élet 3 kisgyerekkel...

Milyen az élet 3 kisgyerekkel 2 szobás lakásban?

Figyelt kérdés
Ha te laksz benne,akkor milyen? Ha látod, hogy ismerősöd lakik így, akkor mit gondolsz?
2017. jún. 5. 18:25
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
57%
Két szobás lakásba három gyereket vállani igen nagyfokú felelötlenség, mert senkinek nincs magánterülete, és élettere.
2017. jún. 5. 18:30
 2/47 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk is két szobánk van, én osztozom az egyiken báttyámmal, anya és apa pedig a másikon.

Nulla magánélet, nulla intimszféra, nulla magány. Utálom, de hát ezt dobta a gép, nincs pénz jobbra :)

2017. jún. 5. 18:32
 3/47 anonim ***** válasza:
33%

Mi 3-an 54 m2-es 2 szobás lakásban nőttünk fel. Semmi bajunk nem lett.

Nem is értem, hogy mi a probléma.

2017. jún. 5. 18:33
 4/47 A kérdező kommentje:
Idehivsz valakit, mit szól, hogy arra az ágyra kell ülnie, ahol éjjel, ha szét van nyitva, a szülők alszanak?...meg nem csak alszanak....meg együtt van a kiskamasz meg a az óvissal....a kamasz egy szobában a pici gyereknek való játékokkal...jót röhögnek a haverjai....a kicsi "élvezi",míg a nagy éjjelig tanul...ilyenekre gondolok, hogy ezek hogy vannak?
2017. jún. 5. 18:44
 5/47 A kérdező kommentje:

18.33-as a szüleidnek is ez volt a jó? azóta is boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk? a barátaikat hova ültették, ha feljöttek?

ti a tiéteket? addig a többiek hol voltak?

2017. jún. 5. 18:49
 6/47 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk 2 szoba 2 gyerek van. De költözést tervezünk néhány éven belül. Szerintem már így sem lehet élni. Én legalábbis megőrülök, hogy nincs magánszférám (én az anyuka vagyok). A gyerekek ráadásul különböző neműek. Még van pár évünk, mire ez számítani fog, de szerintem megérdemli mindenki a saját szobát (ha csak egy félszobát, akkor is). Mert megőrülünk összezárva. Már most is.

Amikor gyerek voltam 5-en éltünk egy kis lakásban. Nem kívánom senkinek, amikor sorban állsz a wc-re, elfogy a melegvíz, állandóan takarítani kell, mert folyton mindenhol van minden, semminek nincs helye (nem a rendetlenség miatt, hanem mert 5 embernek annyi cucca van, hogy annak hely is kell), stb.

2017. jún. 5. 18:50
 7/47 anonim ***** válasza:
64%
Kétszobás házban nőttem fel a két tesómmal, akik jóval fiatalabbak nálam. Nem szólt senki semmit, hogy vajon mi történhetett a kanapén, amin ülnek, mert nem perverzekből állt a társaságom - mellesleg az ötszobás ház designkanapéjáról sem tudhatod, mi minden történt már rajta.:D A barátaim jól kijöttek a tesóimmal, olyan hülyékkel nem barátkoztam, akik meglepődnek, pláne röhögnek gyerekjátékokon. Sose kellett éjszakába nyúlóan tanulnom kamaszkoromban, az egyetemen pedig koleszos voltam, miután messze laktunk Budapesttől. Amúgy van több helyisége is egy háznak, ahova el lehet vonulni tanulni, ha úgy adódik.
2017. jún. 5. 18:59
 8/47 anonim ***** válasza:
58%

Nekem az egik ismerősömék élnek 3 gyerekkel egy 2,5 szobás kis lakásban. A szülők a nappliban alszanak a kanapén, a legidősebb lány (19 éves) van a fél szobábn, a 13 éves fiú és a 17 éves lány vannak a másik szobában.

Mindig takarítaniuk, pakolgtniuk, rendezgetniük kell, mert sok a cucc, kevés a hely. Ez még nem lenne nagy baj, de én megőrülnék ennyire összezárva mindenkivel. Sosincs egy szabad perc, amikor egyedül, nyugiban el lehet vonulni.

Szeretnének elköltözni, de nincs rá fedezetük. :(

2017. jún. 5. 19:20
 9/47 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk anno két szoba volt, egyikben a szülők, másikban mi a hugommal. Nulla magánszféra.... Akkor én megfogadtam, hogy minden gyerekemnek külön szobája lesz. Végül is csak egy van, de neki pl a tetőter a szobája, ahol külön egy háló rész is le van választva
2017. jún. 5. 19:22
 10/47 anonim válasza:
37%

Borzalmas! Nekem volt szerencsém 2 szobás, 54 nm-es panelban felnőni, ahol az öcsémmel volt közös szobám, de már ez is szörnyű volt. Ha lett volna még egy testvérem, akkor még rosszabb lett volna. Magánéletünk leginkább a nullával volt egyenlő. Őszintén szólva nem is értem azokat az embereket akik ilyen kis lakásba ennyi gyereket vállalnak. Már szerencsére saját lakásban élek a párommal, gyerekünk egyelőre még nincsen. Egy 4 szobás, 96 nm-es lakásunk van, de ide is maximum 2 gyereket mernénk vállalni.

28/F

2017. jún. 5. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!