Kisgyerekes anyukáktól kérdezném, emlékeztek erre a mesére?
A mostani 30-as generációból valaki nem emlékszik véletlenül erre a rajzfilmre?: semmi másra nem emlékszem, csak hogy egy szomorkásabb hangulatú rajzfilm, és főszereplője egy fehér medve/jegesmedve. Ez a medve, vagy az ő anyukája az állatok között valamiféle királynő.
Ez minden amire emlékszem.Szerintem szovjet rajzfilm lehetett, videokazettán volt meg. Kb 10 éve próbálok rájönni, mi lehet a címe, de senki nem emlékszik rá. Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni! Köszi!
Nem vagyok sem harmincas, sem kisgyerekes anyuka, de oroszul tudok és ezt találtam a leírás alapján:
Szerintem a A kis jegesmedvére gondolsz.
Ha jól emlékszem 2 része volt, és a kismedve a barátaival kalandozott mindenfelé.
És ha minden igaz akkor német mese.
Sajnos nem, tenyleg iszonyu regi, lehet h inkabb a 40esek emlekeznek ra. Nem az a mai "cuki" tipusu rajzfilm,hanem tenyleg kifejezetten szomorkas, talan kicsit nagyobb gyerekeknek keszult. Nagyon szepen megrajzolt szereplok voltak benne.
Megy a zöld mindenkinek, de azert meg varom hatha valaki emlekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!