Hány éves korig fogjátok a gyerek kezét forgalmas parkolókban?
Én sem engedem a 3 évesemet hogy csak úgy szaladgáljon a parkírozóba, sőt ő belé neveltem azt hogy ha kiszálltunk az autóból akkor szorosan legyen mellettem akárhol is vagyunk, még akkor is ha a ház előtt álltunk meg. Szerencsére ebből nincs gond hogy megy a feje után de amikor elindulunk pl be az áruházba akkor kezemet fogja és mellettem van szorosan, mert sok barom képes hirtelen kitolatni az autójával és egy három évest nehezen vesz észre a háta mögött mint egy felnőttet, sokszor nekem is résen kell lennem, mert volt rá példa hogy majdnem rám tolattak. Amikor a kocsiba pakolunk be akkor a férjem pakol egyedül, én meg a gyerekkel foglalkozok. Mi már a pénztárnál szatyrokba pakoljuk a cuccokat, direkt visszük magunkkal hogy kint a parkolóba elég legyen gyorsan berakni az autóba amit a férjem is képes egyedül megcsinálni így én mindig a gyerekkel foglalkozom.
Amikor egyedül vagyok a gyerekkel akkor maximum egy táskányi cuccal jövünk ki, akkor a bevásárló kocsiból a szatyrot kiveszem, közösen betoljuk a kocsit a helyére és úgy megyünk az autó felé, annyi cipekedést kibírok, és akkor első dolgom gyereket beültetem a helyére szépen, utána a táskát be a csomagtartóba, és már indulunk is. A gyereket nem hagyom egyedül a kocsiban arra az időre sem hogy visszatoljam a kosarat a helyére mert sosem lehet tudni mikor gondol egyet, kapcsolja ki magát és jön utánam.
A férjem nálam rugalmasabban kezeli a helyzetet, de ő sem engedi hogy a gyerek összevissza szaladgáljon
Neveles kerdese. Nyolc eves fiam szepen jon velunk.
Egy het eves iskolatarsat nemreg utotte el az auto, mert a takarasbol kirohant...O folyamatosan igy kozlekedett, tehat ez mar sajnos varhato volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!