Egy 4 éves kisfiút mi érdekel manapság?
Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni egy férfival, nagy a vonzalom közöttünk, viszont van egy 4 éves kisfia. Én ezt teljesen elfogadom, bár gyerekekkel nem igazán van tapasztalatom, illetve még fiatal vagyok. Én is szeretnék, de eleve soha nem is babáztam fiatal koromban, a családban sem volt kicsi, aki mellett tanulhattam volna, így kicsit tartok tőle, hogy nem fogom tudni megtalálni a közös hangot. Jövő héten szeretné bemutatni és egyébként én is várom, hogy megismerjem.
A másik probléma, hogy bár a kisfiú beszél valamennyire angolul, az apanyelvét én nagyon alapszinten beszélem még. Egyébként az anya nincs a képben.
Van valamilyen tanácsotok a helyzetre?
Az exem fia 4 eves volt , mikor egyutt voltunk vele.
Ebben a korban meg konnyen megszerethetnek, a 6-7 ev az mar rizikosabb lenne.
Hogy mit szeretett ? Borzaszto elkenyeztetett gyerek volt, ami lekototte az a rajzfilm a tableten. Nevelestol fugg, de ha ertelmes gyerek akkor vonatozas, autozas, szoval jatszal vele. Az elejen ne legyel tolakodo, csak amennyit o akar. Aztan meg kesobb le sem tudod vakarni
:)
Meg ami fontos, hogy az apjaval ne kezdjetek olelgetni, puszilgatni egymast elotte semmikepp. Mertazthiszi, el akarod venni tole. Ezt joval kesobb csak, hosszu honapok utan.
Es amit jo tanacskent mondok : azt mar most fogadd el, hogy MINDIG a gyerek lesz az elso, te csak utana. Nem leszel soha egyenrangu.
Nekem ez nehez volt lelkileg. Es szet is mentunk.
Elozo vagyok.
Fiatal vagy meg, nem biztos, hogy el tudod fogadni, hogy csak masodik vagy a sorban, nem egyenrangu fel, de egy probat meger, de tapasztalat alapjan, ezek a kapcsolaton legtobbszor csak akkor mukodnek, ha mindket felnek van mar gyereke.
Nekem sem az volt az álmom, hogy olyan férfi tetsszen meg, akinek gyerek van. Egyelőre még az elején vagyunk a kapcsolatnak, természetesen van sejtésem arról, hogy a fia az első. Ha másként lenne, akkor ott nagy lenne a gond. :)
Elmondás alapján értelmes kisfiú, remélem, hogy jól alakul a találkozó.
Köszönöm a hasznos gondolatokat! :)
miért nem kérdezed meg párod, hogy mi érdekli a gyereket, mivel játszik, mit szeret?
4 évesen lehet, még Thomast néz, de az is lehet, hogy már tininindzsát, esetleg a star wars karaktereket is ismeri. nagy a szakadék ám a kettő között. nem mindegy, hogy a mancs őrjáratról kezdesz beszélgetni vele, vagy az álcákról... de ezt apukának tudnia, mondania kellene.
Ha szeretnél kis ajándékot is, akkor az általánosan elmondható, hogy csokoládéval, kisautóval, transformers-szel, labdával, aszfaltkrétával, filctollal, matricás foglalkoztatóval nem nagyon lehet mellélőni ebben a korosztályban.
óóó, a dinók! hogy is felejthettem el?!
:homlokcsapós-szmájli:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Az jó, ha szereti a dínókat (ebben az egyben biztos vagyok), mert én is. :D
Egyébként valószínűleg állatkertbe megyünk, remélem, hogy majd megkedvel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!