Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 4 éves kisfiút mi érdekel...

Egy 4 éves kisfiút mi érdekel manapság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem ismerkedni egy férfival, nagy a vonzalom közöttünk, viszont van egy 4 éves kisfia. Én ezt teljesen elfogadom, bár gyerekekkel nem igazán van tapasztalatom, illetve még fiatal vagyok. Én is szeretnék, de eleve soha nem is babáztam fiatal koromban, a családban sem volt kicsi, aki mellett tanulhattam volna, így kicsit tartok tőle, hogy nem fogom tudni megtalálni a közös hangot. Jövő héten szeretné bemutatni és egyébként én is várom, hogy megismerjem.

A másik probléma, hogy bár a kisfiú beszél valamennyire angolul, az apanyelvét én nagyon alapszinten beszélem még. Egyébként az anya nincs a képben.

Van valamilyen tanácsotok a helyzetre?

2017. máj. 25. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak lazán, legyél a kisfiúval nyitott és érdeklődő. Pl. kérd meg, hogy mutassa meg neked a játékait. Aztán majd kialakul. :)
2017. máj. 25. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Az exem fia 4 eves volt , mikor egyutt voltunk vele.

Ebben a korban meg konnyen megszerethetnek, a 6-7 ev az mar rizikosabb lenne.

Hogy mit szeretett ? Borzaszto elkenyeztetett gyerek volt, ami lekototte az a rajzfilm a tableten. Nevelestol fugg, de ha ertelmes gyerek akkor vonatozas, autozas, szoval jatszal vele. Az elejen ne legyel tolakodo, csak amennyit o akar. Aztan meg kesobb le sem tudod vakarni

:)

Meg ami fontos, hogy az apjaval ne kezdjetek olelgetni, puszilgatni egymast elotte semmikepp. Mertazthiszi, el akarod venni tole. Ezt joval kesobb csak, hosszu honapok utan.

Es amit jo tanacskent mondok : azt mar most fogadd el, hogy MINDIG a gyerek lesz az elso, te csak utana. Nem leszel soha egyenrangu.

Nekem ez nehez volt lelkileg. Es szet is mentunk.

2017. máj. 25. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

Elozo vagyok.

Fiatal vagy meg, nem biztos, hogy el tudod fogadni, hogy csak masodik vagy a sorban, nem egyenrangu fel, de egy probat meger, de tapasztalat alapjan, ezek a kapcsolaton legtobbszor csak akkor mukodnek, ha mindket felnek van mar gyereke.

2017. máj. 25. 15:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem sem az volt az álmom, hogy olyan férfi tetsszen meg, akinek gyerek van. Egyelőre még az elején vagyunk a kapcsolatnak, természetesen van sejtésem arról, hogy a fia az első. Ha másként lenne, akkor ott nagy lenne a gond. :)

Elmondás alapján értelmes kisfiú, remélem, hogy jól alakul a találkozó.

Köszönöm a hasznos gondolatokat! :)

2017. máj. 25. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én 4 éves fiamat egy ajándék csoki, vagy kisautó teljesen leveszi a lábáról. Nem egyformák a gyerekek, de ez egy jó nyitás lehet. Utána pedig játék, játék, játék!
2017. máj. 25. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:

miért nem kérdezed meg párod, hogy mi érdekli a gyereket, mivel játszik, mit szeret?

4 évesen lehet, még Thomast néz, de az is lehet, hogy már tininindzsát, esetleg a star wars karaktereket is ismeri. nagy a szakadék ám a kettő között. nem mindegy, hogy a mancs őrjáratról kezdesz beszélgetni vele, vagy az álcákról... de ezt apukának tudnia, mondania kellene.

Ha szeretnél kis ajándékot is, akkor az általánosan elmondható, hogy csokoládéval, kisautóval, transformers-szel, labdával, aszfaltkrétával, filctollal, matricás foglalkoztatóval nem nagyon lehet mellélőni ebben a korosztályban.

2017. máj. 26. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Ami most menő ismerősöm 4 éves fiánál az a minnionok, dinók, Pókember, verdák. De soha nem az ajándék játékkal játszik amit viszünk hanem azt igényli hogy mi játszunk vele. 4 évesen már kezdenek szégyenlősek lenni.
2017. máj. 26. 09:36
 8/11 anonim ***** válasza:

óóó, a dinók! hogy is felejthettem el?!

:homlokcsapós-szmájli:

2017. máj. 26. 09:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Az jó, ha szereti a dínókat (ebben az egyben biztos vagyok), mert én is. :D

Egyébként valószínűleg állatkertbe megyünk, remélem, hogy majd megkedvel. :)

2017. máj. 26. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy állatkertben bármely 4éves kisfiú lekenyerezhető egy kis fagyival, jégkásával ;)
2017. máj. 26. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!