Egy 2 éves kisfiút és egy 4 éves kislányt 10-15 percre egyedül hagyhatom a házba?
Figyelt kérdés
Most költöztünk kertes házba és vegyes tüzelésű kazánunk van. Ugye télen be kell gyújtani,én sosem csináltam ezt eddig így gondolom minimum 10 perc van,amíg kiszedem a hamut meg berakom a kazánt és meggyújtom.Na meg ha gyújtóst is kell vágni akkor bőven van 15 perc is. Addig egyedül hagyhatom Őket? vagy hogy oldjam meg majd ezt? A kislányomban teljesen megbízom Ő miatta nem aggódok, inkább a kisfiam miatt mert Ő elég eleven,de nyilván valahogy meg kell oldanom,férjem nem mindíg lesz itthon.Hogy csináljam majd? Társasházban laktunk eddig és soha nem hagytam magukra,még a szemetet se vittem le addig míg a férjem haza nem ért.2016. aug. 10. 15:09
1/27 anonim válasza:
Vidd ki a kisfiút magaddal. De gyújtóst vághat előre a férjed is és a hamuzást is megoldhatja.
2/27 A kérdező kommentje:
Össze vissza dolgozik a férjem... Gyújtós remélem azért lesz előre vágva,de ki tudja...
2016. aug. 10. 15:16
3/27 anonim válasza:
Háát, őszintén nem szivesen hagynam őket egyedül, de nem tudok jobb megoldást mondani. Esetleg nem tudod magaddal vinni őket? Mondjuk elég nagy macera feloltoztetni mindkettőt azért a 2 percért, de na, összekötitek egy kis levegőzéssel.
4/27 anonim válasza:
En úgy csinálnám, hogy gyújtóst addig vágni, míg ők is kinn vannak, hamuzás is. Ha jól elvannak a begyújtás is, vagy ha olyan időre esik, akkor amikor alszanak.
5/27 anonim válasza:
Jaah, alvásidőben, bébiőrrel??
Vagy esetleg benyomsz valami mesét, hátha leköti őket.
6/27 anonim válasza:
Mi minden évben rászánunk egy hétvégét ősszel, hogy megcsináljuk a fát, gyújtóst.
Nem hagynám őket egyedül. Vinném magammal a kicsit.
7/27 anonim válasza:
Ha valami bajuk esik mert egyedül hagytad őket 14 éves koruk alatt, börtönbe fogsz menni. Szóval ne hagyd őket egyedül. Ha nincs időd vigyzázni rájuk, vegyél fel bébiszittert
8/27 anonim válasza:
Én legtöbbször bennhagyom a 2 éves fiamat, nem volt eddig gond belőle. Szúró, vágó, daraboló eszközöket nem ér el, konnektorok bevannak dugva, bekapcsolom a tv-t és kimegyek. Gyújtóst mindig előre vágok egy hétre valót, olyankor kinnvan velem mert az elég hosszadalmas.
9/27 anonim válasza:
Kandallóval fűtünk, 3 éves a fiam, férjem szakács.
Szabadnapjain vág fát, gyújtóst. Az be van készítve. HA véletlen elfogy, akkor az aznapit úgy vágom, hogy gyerek felöltöztet, és addig a kertben van velem. Télen is kell egy kicsit kint lenni.
10/27 anonim válasza:
Nem vagyok paraanyu, de még én sem hagynám őket egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!