Ennyi időre egyedül hagyhatom a picit?
ez tőled függ :) ha neked ez belefér, akkor nyugodtan :)
utcára nem mész nyilván, ezek meg a kertesházhoz tartoznak. én első 2-3 hétben megvártam a férjem ilyenekkel, utána már csináltam. 1 éves korában simán kint voltam a kertben 1-2 órát is, persze 10-20 percenként benéztem meg néha kipróbáltam a bébiőrt ;) bár anélkül is hallottam volna kint is a sírást :)
Persze! A bébiőrben úgyis hallod ha gáz van. Kb annyi idő visszaszaladni a kertből, mint odasétálni a ház másik végéből. Én is így voltam, kimentem az udvarra simán! Sőt néha jól is esett a napozóágyban pihenni egyet, amíg ő is aludt. Azonnal hallod ha felkel, semmivel nem másabb, mint a szomszéd szobában , vagy a konyhában lenni.
Nyugodtan kimehetsz, nem lesz gond. Legalábbis addig amíg nem mozdul el onnan ahova letetted. Amikor már az önveszélyes totyogós, mászós korszakban van, akkor neccesebb, olyankor csak akkor mentem ki, ha hét méter mélyen aludt, mert a kiságyból úgyse tud kimászni. (Az enyém legálábbis nem tudott)
Persze siman!
En is igy terveztem, aztan az elso 3 honapban SOHA nem aludt nappal :)
Azota alszik 1-1 orat, nalunk pl a mosogep kint van a mellekepuletben, kimegyek siman bebior nelkul is, nem orakat vagyok oda. A kukat nem huzom ki, mert attol felek hogy veletlen becsulodik a kapu, es kivulrol nem lehet kinyitni.
en kb 3. hettol voltam kepes kerti munkat vegezni, ha allapotod elobb engedi nyugodtan menj ki csak ellenorizzetek a hatotavolsagot de az enyem pl jelez ha kivul kerulok.
en juliusban szultem, a kert tomve violt mindennel (kb 200 nm tiszta vetemenyes es meg legalabb ennyi gyumolcsos es viragagyas) tiszta gaz lett, de semmi nem ment karba anyukam szedte es dolgozta fel a zoldsegeket, nelkule nem ment ovlna. rotacios kapank is van szoval oktoberbe csak felrotalt a ferjem igy az elgazosodast is megoldottuk. de csak akkor ultess sok dolgot ha van segitseged. iden szeptenberben szulok, anyukam.a.nagyobbikkal lesz mig en az ujszulottel, nem fog tudni segiteni, de azert elultetek mindent es szeptember elejen kiuritem a kertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!