Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennyi időre egyedül hagyhatom...

Ennyi időre egyedül hagyhatom a picit?

Figyelt kérdés
Most várom az első babám. Vettünk bébiőrt, a hatótáv 400 m. Ha alszik a baba, kimehetek a kertbe pl paradicsomot szedni, le a pincébr krumpliért, ki a postaládához vagy kihúzni a kukát, ha magammal viszem a bébiőrt?
2016. jan. 7. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,köszi a lepontozást mert leírtam egy sztorit :/ nem én hagytam magamra a gyerekem...

utolsó: éppen ezért nem merem én se,mindig azt mondom mi van ha valami történik velem,rosszul leszek,elüt az autó,elvisz a mentő,a gyerekem meg otthon egyedül,ááá bele se merek gondolni...

2016. jan. 8. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
szerintem azert pontoztak le mert pl a szemetet levised.....akkor nem felsz hogy kizarod magad? vagy tuz ut ki? vagy leesel a lepcson vagy barmi?? en kertesben lakom, igy kiviszem a szemetet mig alszik anelkul is de ez nalam szo szerint 40 mp.....a "leviszembol" sejtem te tarsashazban laksz lift nelkul.. ez esetben tuti hogy nem vinnem le mig alszik vagy ugornek le a postaladaig....mi szukseg ra meglehet oldani seta elott utan is.
2016. jan. 8. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

nem is tudom, talán 3. vagyok.

utolsó, mikbe bele nem kötsz :D én is azt mondom, hogy "leviszem" a szemetet, azért mert 2 szintes házban lakunk, ráadásul az alsó szint az egy garázs, szóval eleve fent lakunk. és nyilván lehet, hogy az ember leesik a lépcsőn és kitöri a nyakán, akkor aztán tök mindegy a bébiőr is, de egy pici babától nem kell ennyire összecsinálni magad, hogy ki se mész a gyerekszobából.

a konyha szerintem veszélyesebb mint egy lépcső, hasba is szúrhatod magad!

elmebaj :D

2016. jan. 8. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
nem kotekedeskent irtam, nem en pontztalak le. csak valaszoltam h aki lepontozott miert pontozhatott le....en nem foglalkpzpm ilyen baromsagokkal mint a pontozgatosdi. csak megirom amit gondolok :) sokaig 4 emeletesbe laktunk, ha oda szuletik a babam tuti nem megyek le mig alszik, kertesben elofordult mar hogy kivttem a kukat mig aludt....valoban a konyhaban is vannak veszelyek. csak hat amit meg tudunk akadalyozni azt akadalyozzuk meg, en legalabbis igy vagyok vele. sokaig legzesfigyelonk sem volt mert olyan kicsi a bolcsohalal eselye de aztan inkabb vetem ugyanezen megfontolasbol: hogy nem elnem tul ha az en hanyagsagom/lustasagon/sporolasi maniam miatt esne barmi baja.
2016. jan. 9. 07:11
 15/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,és kertes házban lakom...

egyébként meg nem félek,hogy kizárom magam,mert egyrészt a kulcsot kiveszem a zárból,másrészt meg egy ablak mindig nyitva van a biztonság kedvéért...

2016. jan. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!