Orvoshoz vigyem vagy a bölcsibe?
Figyelt kérdés
A 3 évesen ugy néz ki, egy szimpla orrfolyos, torokfájos, láz nélküli náthábol nem tud kikeveredni (szerintem hála a beteg bölcsibe jároknak...).
Ma már köhögős is lett. Hol száraz, hol hurutos.
A munkahelyemen viszont pár napos áramszünet miatti szabi után vagyunk, SOS gyorsan kell dolgozni, már 5-éig számlázni kellett volna, cégek várják már multhétre a kimutatásokat, tulorázni kéne, pánik van, nincs helyettesem es alig van szabim es még csak tavasz van(be van irva nyári szabinak...)
Az orvos ilyen esetekbem kiír es "csak"tüneti kezelést ad a kicsinek(köptető/köhögescsillapito ejszakára, orrfolyás elleni gyogyszer)minden van itthon .. .
Most a munkába rohanjak, vagy gyerekkel orvoshoz?
2017. máj. 15. 08:13
21/24 anonim válasza:
Tehát neked indokolt fertőzni a másik gyerekét, csak a tiedet ne fertőzzék? Mindenki egyenlő, de ti egyenlőbbek vagytok szindróma? De sok negatív élmény ér majd még téged...
22/24 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem az én gyerekem fertőz. Es ez is jo nagy negativ élmény. Nem kéne károgni bajra bajt. Mindig én vagyok otthon a gyerekkel ha bárki összefertőzi.kezd helotom lenni.
2017. máj. 15. 21:22
23/24 A kérdező kommentje:
Mikor is szokott szülői lenni?
2017. máj. 15. 21:24
24/24 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy nem a tiéd?Amúgy ha a te gyereked ott lehet náthásan,akkor nincs jogod megszólni a másikat.Szülői mindenhol máskor van.Majd az üzenőbe beírják ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!