Orvoshoz vigyem vagy a bölcsibe?
A 3 évesen ugy néz ki, egy szimpla orrfolyos, torokfájos, láz nélküli náthábol nem tud kikeveredni (szerintem hála a beteg bölcsibe jároknak...).
Ma már köhögős is lett. Hol száraz, hol hurutos.
A munkahelyemen viszont pár napos áramszünet miatti szabi után vagyunk, SOS gyorsan kell dolgozni, már 5-éig számlázni kellett volna, cégek várják már multhétre a kimutatásokat, tulorázni kéne, pánik van, nincs helyettesem es alig van szabim es még csak tavasz van(be van irva nyári szabinak...)
Az orvos ilyen esetekbem kiír es "csak"tüneti kezelést ad a kicsinek(köptető/köhögescsillapito ejszakára, orrfolyás elleni gyogyszer)minden van itthon .. .
Most a munkába rohanjak, vagy gyerekkel orvoshoz?
Ennyivel én bevittem. Ha lázas lenne, úgyis telefonálnak.
Férj, nagyszülő, bébiszitter nincs, ha hirtelen menni kell érte?
Egyébként nem csak a bölcsődében szedhet össze vírust, hanem bárhol. Hazahozhatja családtag (csak rajta nem jön ki), BKV, közért, bárhol, ahol emberek fordulnak meg.
Ha a gyereked beteg, ne vidd be.
Ezen mi olyan nehez egy anyukanak?
Nah, hàt akkor köszönd meg magadnak, hogy a gyereked nem bìr meggyógyulni.
Vicces, hogy szidod a többi gyökeret, miközben te is ugyanolyan gyökér vagy...
Pontosan. A bolcsis betegek miatt tartunk itt ahol.
Egyedulallo vagyok segitseg nincs.
Mas meg ugy viszi be betegen, hogy anya apa nagyi is van es fertozi az enyémet!
Első vagyok.
Nekem is volt bölcsisem, nekem is kellett melóznom és a férjemnek is. Sajnos nagyon kevés munkahelyen tolerálják a táppénzt, pláne egy nagyon beteges gyerek esetében. Ahol nincs nagyszülő, ott rákényszerülnek, h bevigyék kicsit betegen is, mert kell a meló és kell a pénz. Ha csak folyik az orra és kicsit köhög szerintem be lehet vinni.
nem lesz a kérdező világmegváltó, ha ő "csakazértis" otthon tartja a kicsit beteg gyereket. Persze egy hányás hasmenés, vagy magas láz az nem kérdés, de ez szerintem, pláne, ha gond van a melóhelyen belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!