Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Orvoshoz vigyem vagy a bölcsibe?

Orvoshoz vigyem vagy a bölcsibe?

Figyelt kérdés

A 3 évesen ugy néz ki, egy szimpla orrfolyos, torokfájos, láz nélküli náthábol nem tud kikeveredni (szerintem hála a beteg bölcsibe jároknak...).

Ma már köhögős is lett. Hol száraz, hol hurutos.

A munkahelyemen viszont pár napos áramszünet miatti szabi után vagyunk, SOS gyorsan kell dolgozni, már 5-éig számlázni kellett volna, cégek várják már multhétre a kimutatásokat, tulorázni kéne, pánik van, nincs helyettesem es alig van szabim es még csak tavasz van(be van irva nyári szabinak...)

Az orvos ilyen esetekbem kiír es "csak"tüneti kezelést ad a kicsinek(köptető/köhögescsillapito ejszakára, orrfolyás elleni gyogyszer)minden van itthon .. .

Most a munkába rohanjak, vagy gyerekkel orvoshoz?

2017. máj. 15. 08:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Munkába.
2017. máj. 15. 08:22
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Tehát a gyereked szerinted azért beteg, mert a hülye szülők beviszik a gyerekeket betegen - erre megkerdezed, hogyne be vidd e a beteg gyerekedet. Értelmes kérdés
2017. máj. 15. 08:53
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért az egyhúszért,de te is betegen vinnéd,miközben szidod azokat,akik szintén ezt teszik.Ergó nem vagy különb.Amúgy mi innen honnan lássuk,hogymennyire beteg?
2017. máj. 15. 09:01
 4/24 anonim ***** válasza:
20%

Ennyivel én bevittem. Ha lázas lenne, úgyis telefonálnak.

Férj, nagyszülő, bébiszitter nincs, ha hirtelen menni kell érte?

Egyébként nem csak a bölcsődében szedhet össze vírust, hanem bárhol. Hazahozhatja családtag (csak rajta nem jön ki), BKV, közért, bárhol, ahol emberek fordulnak meg.

2017. máj. 15. 09:10
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
"hála a beteg bölcsibe jároknak"...
2017. máj. 15. 09:17
 6/24 anonim ***** válasza:
63%

Ha a gyereked beteg, ne vidd be.

Ezen mi olyan nehez egy anyukanak?

2017. máj. 15. 09:23
 7/24 anonim ***** válasza:
Apuka, nagyszülő, barát nem tud segíteni? Ha nem, akkor maradnék vele otthon. Nem vinném bölcsibe.
2017. máj. 15. 09:26
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Nah, hàt akkor köszönd meg magadnak, hogy a gyereked nem bìr meggyógyulni.

Vicces, hogy szidod a többi gyökeret, miközben te is ugyanolyan gyökér vagy...

2017. máj. 15. 09:31
 9/24 A kérdező kommentje:

Pontosan. A bolcsis betegek miatt tartunk itt ahol.

Egyedulallo vagyok segitseg nincs.

Mas meg ugy viszi be betegen, hogy anya apa nagyi is van es fertozi az enyémet!

2017. máj. 15. 09:37
 10/24 anonim ***** válasza:
37%

Első vagyok.

Nekem is volt bölcsisem, nekem is kellett melóznom és a férjemnek is. Sajnos nagyon kevés munkahelyen tolerálják a táppénzt, pláne egy nagyon beteges gyerek esetében. Ahol nincs nagyszülő, ott rákényszerülnek, h bevigyék kicsit betegen is, mert kell a meló és kell a pénz. Ha csak folyik az orra és kicsit köhög szerintem be lehet vinni.

nem lesz a kérdező világmegváltó, ha ő "csakazértis" otthon tartja a kicsit beteg gyereket. Persze egy hányás hasmenés, vagy magas láz az nem kérdés, de ez szerintem, pláne, ha gond van a melóhelyen belefér.

2017. máj. 15. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!