Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megpofoztam a gyerekem, mit...

Obione kérdése:

Megpofoztam a gyerekem, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
5 eves van egy nagyobb is, soha nem ütöttem emg öket, tegnap este akkora hiszteriazast levagott mint meg soha es en egyszerüen nem birtam magammal es megpofoztam, nyilvan ez nem segitett a helyzeten (meg egy gyerek sem nyugodott meg attol hogy megpofozzak). Rettenetesen szegyellem magam es nagyon sajnalom, vele is megbeszeltem hogy az borzalmas ngy butasag volt es h bocsasson meg, öt mar ma nem is erdekli, de reggel lattam h az arcan piros pöttyök vannak ott ahol megütöttem pedig esküszöm azert nem agyok egy allat nem ütöttem olyan erösen, de ettöl meg jobban kiborultam. Teljesen inkompatensnek erzem magam azota, nem tudtama ludni, sirok. Milyen anya az aki ugy megüti a gyereket h meg masnap is latszik....es a legroszabb hogy nem tehetek semmit mert mar megtörtent...de ha megis...hogy tehetnem jova?
2017. máj. 9. 09:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
30%
Legalabb az orvos elott verted meg?
2017. máj. 9. 10:00
 12/43 A kérdező kommentje:
nem, de nem hiszem, hogy ez szamit. az orvos aposom ezert törtent este mert "hazhoz jött". nem is foglalkoztatna engemet sem ennyire, de igy h latom h piros pöttyök vannak az arcan ez nagyon melyen bant azota.
2017. máj. 9. 10:03
 13/43 anonim válasza:
81%

Nálam nem az volt a megoldás hogy ütöttek vertek. Mégis volt rá példa hogy kaptam egy pofont. MEGÉRDEMELTEM. Nem lesz semmi baja, megérdemelte.

16F

2017. máj. 9. 10:04
 14/43 anonim ***** válasza:
88%
Elszakadt a cérnád, kapott egy pofont - ami szerintem néha lehet az, de ez esetben talán nem volt teljesen helyénvaló, de - bocsánatot kértél. Szerintem ügy lezárva, nem kell ezen tovább kattogni meg kompenzálni, nem fogod ezentúl sem automatikusan verni, ezt a gyerek is tudja. Ha ő megbocsájtott neked, bocsáss meg te is magadnak.
2017. máj. 9. 10:17
 15/43 anonim ***** válasza:
42%
Ne emészd magad, ez a legrosszabb. Még egy párszor előfordulhat, nem lesz tőle semmi baja :) Megértette, lenyugodott egy kicsit nem? Abban a pillanatban ez volt a legjobb módszer, hogy észhez térjen. Mit gondolsz, amikor egy fuldoklót kiakarnak menteni a vízből, de be van pánikolva és lehúzná a mentőt is, mit csinálnak? Leütik... Vagy ha valaki hisztizik? A fizikatanárom a fiait rendszeresen bevonszolta a hideg zuhany alá, hogy lehiggadjanak. Vagy a rokonaim, a kislányuk igazi kis hisztis pámpillás pic*a volt, aki válogatott az ételből, a apa belenyomta a fejét a tányér levesbe. Egy asztalnál ültünk, legalább 10-en. Utána még egy percig pityergett aztán megette a levest :) Szóval nyugi sokall rosszabb, ha ingatag vagy, a gyerek ezt fogja érezni és ezért nem fog tisztelni, nem a pofon miatt.
2017. máj. 9. 10:35
 16/43 anonim ***** válasza:
53%
Utolso valaszolo, apuka fejet kellett volna belenyomni... Undorito.
2017. máj. 9. 10:43
 17/43 anonim ***** válasza:
61%

Gyerekbántalmazó szemét a te rokonod. Gondolom, egy 150 kilós pasinak nem meri beleverni a fejét a tányérba, csak a kisgyerekéét ...

2017. máj. 9. 10:49
 18/43 anonim ***** válasza:
54%
Nem értem, miért ilyen drasztikusan fogd fel. A gyerekek időnként igenis megérdemlik az egy pofont, és nem kell utána a bocsánatáért esedezni, ahogy te tetted, mert jó nagyot fog a fejedre sz@rni ezek miatt a későbbiekben.
2017. máj. 9. 10:49
 19/43 anonim ***** válasza:
30%

NEM ÉRDEMELTED MEG.

Senki nem érdemel fizikai erőszakot,főleg nem a szüleitől.

Azért gondolod másképpen, mert így neveltek ÉS a gyerekek agyát így működteti az evolúció, egy pontig.

Szívből sajnállak. Remélem, apádat meg anyádat (amelyik ütött) szintén ütik majd valahol, érvelés gyanánt!

2017. máj. 9. 10:51
 20/43 anonim ***** válasza:
13%

Szociológiai tény: az ütött gyerekek nincsenek valódi bizalmi kapcsolatban felnőttként a bántalmazójukkal, és csak akkor nyitják rá az ajtót az öreg és beteg bántalmazóra, amikor már muszáj,kényszerből. Annyit is érdemelnek.

2017. máj. 9. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!