Mit csináljak, hogy a férjem ne kényeztesse agyon a gyereket?
Válni kell, mert 2 gyereket egyszerre nem lehet nevelni. Kolonc és nyűg a nagyobbik (férj) és megkeseríti az életedet, nem tartja tiszteletben amit kell, és nem felelősségteljes.
Legközelebb olyat válassz még a gyerek érkezése előtt, akivel ebben a fontos kérdésben egyetértetek.
Segítek: hasonló értékrend nagyon fontos lenne. De itt az nincs ahogy látom :)
8 évig előtte mit csináltatok, hogy ezt nem vetted észre?
Nyilván hallottam, de nem illenek össze :) A férj már ebben a korban nem fog változni, de mondhatjuk úgy is: eső után köpönyeg!
Ez már el van ..eszve!
"és ha nem fog megváltozni akkor el kell válni? szerintem meg hozzáment és elfogadta őt a hibáival együtt. "
Ebben az esetben igen, el kell válni. Mivel nem a gyereke szempontjait nézi, és a felesége normális nevelését is gallyra vágja. Ez nem házastársi közösség így, bocs!
Vagy egy felé húznak, vagy sehogy! A gyerektéma pont az a téma, amiben nincs helye megalkuvásnak! Ugyanis a saját gyereke látja kárát! És ez később kihat az egész életére! Ha ezt a férje nem volt képes felfogni felnőttfejjel, és "cukinak" tartja, akkor nevelgessen ő egy kezdődő pszichopatát, de egy másik nőtől! Nincs joga ennek a feleségnek az életét elbaltázni a saját gyerekével együtt!
Ha az a másik nő meg hagyni fogja, akkor meg lelke rajta!
Szóval igen, én elválnék, mert ebből nem lesz kiút, ennyi idősen a felfogása már nem fog változni! Csak nyűg, és kolonc így!
Keresni kell egy olyat, aki normális, de még egyedül is sokkal jobb, mint egy 2 embert megkeserítő életben!
És drága nem a kőkorszakban vagyunk, hogy a "hibáival együtt el kell fogadni"!
Először is: NEM KELL!! Lehet, hogy neked KELL, de másnak nem kell! Mindenkinek csak egy élete van, és akkor és úgy válik el, amikor akar! Egy ilyen pedig válóok a fent említettek miatt!
Itt a férfi a ludas, ennyi idősen ennyi ésszel, én ezt a hapsit nem vállalnám be!
Nem fog szívni a gyerekem miatta, nem fogja tönkretenni az életét, és én sem akarnám, hogy örök háború legyen emiatt! Úgyhogy válnék, igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!