Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy a férjem...

Mit csináljak, hogy a férjem ne kényeztesse agyon a gyereket?

Figyelt kérdés
Hiába mondom, hogy rossz vége lesz, fütyül rá,vagy csak nevet. Azt mondja, hogy de imádja, meg hogy olyan cuki. Ok,de közben önző és neveletlen, irigy,és szemtelen,igazi kis zsarnok. A férjemet nem tudom meggyőzni. Arra lennék kíváncsi, ha valakinek van esetleg hasonló gyerekkel tapasztalata, hosszú távon eredményes lehet,ha én mint másik szülő azért igenis próbálok szigorú és következetes lenni? Így is képes elsajátítani a megfelelő szabályokat, esetleg még jobban összezavarom?
2017. ápr. 18. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Egy elkényeztetett, követelőzős majmod lesz, akkor is, ha te rendesen nevelnéd. Egységes, következetes nevelés kell ahhoz, hogy ember legyen a fiadból. Sajnos láttam már ilyet. 9 éves kislány és minden nap műhisztizik, zsarnokoskodik. Nyílvánosan is. A szemtelenségről már ne is beszéljünk. Kedvem lenne néha felrúgni. Nála is így volt már egész kicsinek, hogy rá kell hagyni mindent, mert milyen cuki.
2017. ápr. 18. 13:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hiába lennél következetes, ha az apja nem. Kettőtöknek kellene ezt megbeszélni és következetesen nevelni.
2017. ápr. 18. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is fontos volna az egység..mondjuk nem tudom a férjed mennyit van otthon, az enyémből kiindulva kb. heti 6-8 órája jut az aktív gyerekkel való foglalkozásra, és szerintem ez kevés ahhoz, hogy átfordítsa azokat a határokat amiket én kijelölök a gyereknél a közösen töltött idő alatt..
2017. ápr. 18. 13:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet megbeszélni, 1000-szer próbáltam... 8 évig sosem vesztünk össze, a gyerek miatt, már vagy 100-szor. Vagy az van, hogy túllihegem a problémát, (mármint a férjem szerint), vagy azt akarom kihozni, hogy ő milyen rossz apa, vagy nem kéne annyi gyerekneveléssel kapcsolatos "hülyeséget" olvasnom. Jobb esetben egyetért, ám ugyanúgy folytatja. Pedig a gyerek nagyon eszes , könnyen lehetne nevelni, csakhogy apuka nem akarja nevelni. Mindent ráhagy, azt csinál amit akar. Odáig eljutottunk, hogy meg kell kérdezze tőlem is, ha szeretne valamit. Csakhogy ennek is ugye milyen üzenete van? Felőlem lehet,de anyád nem biztos hogy engedi. Tehát anya a mumus.
2017. ápr. 18. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ebből később gondok lesznek, el fog kallódni a gyerek, hiába eszes.
2017. ápr. 18. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Válni kell, mert 2 gyereket egyszerre nem lehet nevelni. Kolonc és nyűg a nagyobbik (férj) és megkeseríti az életedet, nem tartja tiszteletben amit kell, és nem felelősségteljes.

Legközelebb olyat válassz még a gyerek érkezése előtt, akivel ebben a fontos kérdésben egyetértetek.

Segítek: hasonló értékrend nagyon fontos lenne. De itt az nincs ahogy látom :)

8 évig előtte mit csináltatok, hogy ezt nem vetted észre?

2017. ápr. 21. 00:56
 7/11 anonim ***** válasza:
azért ez nem válóok, 40% olyanról hallottál már hogy házastársak közötti kommunikáció?:)
2017. ápr. 21. 04:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyilván hallottam, de nem illenek össze :) A férj már ebben a korban nem fog változni, de mondhatjuk úgy is: eső után köpönyeg!

Ez már el van ..eszve!

2017. ápr. 21. 05:36
 9/11 anonim ***** válasza:
és ha nem fog megváltozni akkor el kell válni? szerintem meg hozzáment és elfogadta őt a hibáival együtt. sajnálom a férjed ha neked ennyit jelent a kitartás egymás mellett. ha irigy is lesz a gyerek és zsarnok...de egyébként szeretik egymást. akkor kérdem én 30 év múlva ki lesz az aki még mindig a kerdező mellett áll majd? a gyereke vagy a parja? a parja. a gyerekének saját családja lesz. neki az lesz majd a minden. csak az anya és az apa marad együtt, de ezért tenni is kell. nem elválni az első hullámvölgyben
2017. ápr. 21. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:

"és ha nem fog megváltozni akkor el kell válni? szerintem meg hozzáment és elfogadta őt a hibáival együtt. "

Ebben az esetben igen, el kell válni. Mivel nem a gyereke szempontjait nézi, és a felesége normális nevelését is gallyra vágja. Ez nem házastársi közösség így, bocs!

Vagy egy felé húznak, vagy sehogy! A gyerektéma pont az a téma, amiben nincs helye megalkuvásnak! Ugyanis a saját gyereke látja kárát! És ez később kihat az egész életére! Ha ezt a férje nem volt képes felfogni felnőttfejjel, és "cukinak" tartja, akkor nevelgessen ő egy kezdődő pszichopatát, de egy másik nőtől! Nincs joga ennek a feleségnek az életét elbaltázni a saját gyerekével együtt!

Ha az a másik nő meg hagyni fogja, akkor meg lelke rajta!

Szóval igen, én elválnék, mert ebből nem lesz kiút, ennyi idősen a felfogása már nem fog változni! Csak nyűg, és kolonc így!

Keresni kell egy olyat, aki normális, de még egyedül is sokkal jobb, mint egy 2 embert megkeserítő életben!

És drága nem a kőkorszakban vagyunk, hogy a "hibáival együtt el kell fogadni"!

Először is: NEM KELL!! Lehet, hogy neked KELL, de másnak nem kell! Mindenkinek csak egy élete van, és akkor és úgy válik el, amikor akar! Egy ilyen pedig válóok a fent említettek miatt!

Itt a férfi a ludas, ennyi idősen ennyi ésszel, én ezt a hapsit nem vállalnám be!

Nem fog szívni a gyerekem miatta, nem fogja tönkretenni az életét, és én sem akarnám, hogy örök háború legyen emiatt! Úgyhogy válnék, igen!

2017. ápr. 21. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!