Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy a férjem...

Mit csináljak, hogy a férjem ne kényeztesse agyon a gyereket?

Figyelt kérdés
Hiába mondom, hogy rossz vége lesz, fütyül rá,vagy csak nevet. Azt mondja, hogy de imádja, meg hogy olyan cuki. Ok,de közben önző és neveletlen, irigy,és szemtelen,igazi kis zsarnok. A férjemet nem tudom meggyőzni. Arra lennék kíváncsi, ha valakinek van esetleg hasonló gyerekkel tapasztalata, hosszú távon eredményes lehet,ha én mint másik szülő azért igenis próbálok szigorú és következetes lenni? Így is képes elsajátítani a megfelelő szabályokat, esetleg még jobban összezavarom?
2017. ápr. 18. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz attól a gyereknek, ha az egyik szülő hülyére kényezteti, a másik meg következetes.

Neki ilyen szülők jutottak.

A szülőknek nehezebb, persze. Nyugodtan meg lehet a gyereknek mondani, hogy nekem hiába bájologsz, hízelegsz, én nem az apád vagyok, velem mások a szabályok. Meg fogja érteni, túl fogja élni, felnő, megérti, hogy mi hogy volt.

Ilyen marhaságért elválni nem érdemes, ha ez a probléma egyedül. A másik szülőt kritizálni nem szabad a gyerek előtt, csak annyit mondani, hogy ő plyan, én ilyen vagyok.Kész. Nem szabad hatalmi kérdéssé alakítani a helyzetet.

2017. ápr. 22. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!