Elsős gyereknek, aki most tanult meg olvasni milyen könyvet javasolnátok, ami segítene megszerettetni az olvasást?
Geronimo Stilton nagyon jó sorozat, én is ezt akartam írni, az unokaöcsém imádja őket, csak győzd megvenni! :) Kicsiknek való.
Azt hiszem, valamelyik csatornán mese is van belőle.
Rosszcsont peti könyvsorozat hozta meg a fiam kedvét az olvasáshoz.
Most Minecraft könyvet kapott ebés óta olvasgatja sosem hittem volna idáig jutunky én mondom ne olvasson ennyit.
Ő is elsős:)
Nálunk az olvasás nagy mumus volt. Hiába olvasott szépen a kisfiam, nem akart könyvet venni a kezébe.
Aztán egyszer együtt bementünk egy könyvesboltba, hogy válasszon magának valamit. Mivel imád és jár is focizni, természetesen ilyen könyvet választott magának, a Mi micsoda junior sorozatból. Az egészet kiolvasta 2 nap alatt. Ezután előfizettünk focis újságra, amit az utolsó betűig kiolvasott.
Most 2. osztályos, nemrég kezdett el "normális" könyveket is olvasni, most a Misi mókust olvassa.
A Minecraft kézikönyv nálunk is sikert aratott. 3 nap alatt kiolvasta a két könyvet, pedig nem éppen vékonyak.
Azt gondolom, hogy ha olyan témájú könyvet, újságot kap a kezébe, ami érdekli, sokkal szívesebben fog olvasni, és nagyobb eséllyel szereti is meg.
Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Márti könyvsorozat
Mesekönyv de agy elsős gyereknek tökéletes. Anno én is ezeket olvastam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!