Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elsős gyereknek, aki most...

Elsős gyereknek, aki most tanult meg olvasni milyen könyvet javasolnátok, ami segítene megszerettetni az olvasást?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 11:40
1 2
 11/18 jafnrétti ***** válasza:
73%
Ja, meg még amit ajánlok, azok a Geronimo Stilton könyvek, nagy, és változatos betűkkel írottak, nem hosszúak, pont mint a már említett hörcsögös könyv. Ráadásul tök vicces történetek, a most harmadikos fiam még mindig nagyon szereti őket :)
2017. ápr. 28. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Geronimo Stilton nagyon jó sorozat, én is ezt akartam írni, az unokaöcsém imádja őket, csak győzd megvenni! :) Kicsiknek való.

Azt hiszem, valamelyik csatornán mese is van belőle.

2017. ápr. 28. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

Rosszcsont peti könyvsorozat hozta meg a fiam kedvét az olvasáshoz.

Most Minecraft könyvet kapott ebés óta olvasgatja sosem hittem volna idáig jutunky én mondom ne olvasson ennyit.

Ő is elsős:)

2017. ápr. 28. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk az olvasás nagy mumus volt. Hiába olvasott szépen a kisfiam, nem akart könyvet venni a kezébe.

Aztán egyszer együtt bementünk egy könyvesboltba, hogy válasszon magának valamit. Mivel imád és jár is focizni, természetesen ilyen könyvet választott magának, a Mi micsoda junior sorozatból. Az egészet kiolvasta 2 nap alatt. Ezután előfizettünk focis újságra, amit az utolsó betűig kiolvasott.

Most 2. osztályos, nemrég kezdett el "normális" könyveket is olvasni, most a Misi mókust olvassa.

2017. ápr. 28. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

A Minecraft kézikönyv nálunk is sikert aratott. 3 nap alatt kiolvasta a két könyvet, pedig nem éppen vékonyak.

Azt gondolom, hogy ha olyan témájú könyvet, újságot kap a kezébe, ami érdekli, sokkal szívesebben fog olvasni, és nagyobb eséllyel szereti is meg.

2017. ápr. 28. 21:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, nem én pontoztam le őket.
2017. máj. 2. 09:08
 17/18 anonim válasza:

Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Márti könyvsorozat

Mesekönyv de agy elsős gyereknek tökéletes. Anno én is ezeket olvastam először.

2017. máj. 2. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ajánlani tudom a Titkos királyság cimű sorozatot.Nagyon jó.Én is olvastam már nagyobb koromban.(12)De még így is tetszett.Sok rész van belőle ezért sokat fog olvasni.🙂
2017. máj. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!