4 évesnek ti milyen programokat javasolnátok házon kívül?
Egy 4 éves kislányról van szó. 2 hétig lesz nálunk. Ti miket szoktatok vele csinálni? Mi az amit élvez, hova szoktatok vele menni.
Persze vannak terveim: játszótér mindennap, játszóház, fürdő, erdőben séta, vásárlás neki, biciklizés, fagyizás. De valahogy nincsen több ötletem. Azt szeretnénk, hogy nagyon jól érezze magát és ehhez hozzájárul az is, hogy változatosak legyenek a napok.
Köszönöm a válaszokat!
állatkert, élményfürdő, vadaspark, kisvonatozás, de attól függ mit szeret.
Az én lányom most odavan a nyuszikért, úgyhogy megyünk nyuszikat nézni.
Szerintem a felsoroltak pont elég.
És igen, konkrét programajánlóhoz kéne tudni, hogy hol is vagytok!
Ötlet: az én fiam 4 évesen volt hajókiránduláson a Tiszán, imádta, és emlegette sokáig! :)
Vagy amikor először ült villamoson, metrón, trolin, az is hatalmas élmény volt.
Ami nagyon fontos, hogy azért az otthon megszokott napirendje meglegyen nálatok is, az anyukáját kérdezd meg, hogyan alakul ez. És a programokat is ehhez igazítsátok. Pl. nem mindegy, hogy szokott-e aludni délután, és mennyit szokott, mikor kel reggel, mikor fekszik este. Az étkezés is fontos, mert éhesen álmosan tuti nem fogja élvezni egyik programot sem.
Egy nagyvárosban lakunk, ahol tényleg sok minden megvan. De nem a fővárosban. És csak általánosságban érdekelt, hogy ti milyen típusú helyekre jártok, nem gondoltam konkrétan például, hogy melyik játszira :)
Köszönöm a tippet, de pontosan tudom, hogy milyen a napirendje, mert sokat van nálunk, csak már kezdtem kifogyni a szórakozási lehetőségekből :)
Köszönöm a válaszokat!
rossz időben
könyvtár
játszóház
múzeum
mozi
cirkusz
barlang
jó időben
hegymászás, kirándulás
hajókázás
Máltai játszóterek nagyon szuperek
állatkert, vadaspark, botanikus kert
kalandpark
kisvasút
biciklizés, rollerezés, görkorizás (folyóparton)
játszótér, strand, piknik (akár a játszótéren is) -ez simán kitölt 2 hetet.
ha a gyerek a szüleivel kocsival szokott közlekedni, akkor élvezheti, ha elmentek buszozni, vagy még inkább vonatozni. csak pár faluval arrébb, ott egy kis séta, fagyi, majd következő vonattal haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!