Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Baráti ismerkedési estre...

Baráti ismerkedési estre milyen programokat javasolnátok?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy két, 4-4 fős társaságot (18-19 évesek) kellene összehozni valahogy, tehát hogy mindenki kijöjjön mindenkivel. Én lennék ennek a házigazdája, ti milyen programokat csinálnátok a helyemben? Mi lehet az, ami mindenkinek tetszik és összehozza az embereket?
2015. jún. 22. 10:11
 1/6 anonim válasza:
Mi ugyanezt fogjuk csinálni a jövőhéten. Bográcsozunk. Nálunk.Vigyetek sört, meg sütit. A többi jön magától :D
2015. jún. 22. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Tök felesleges programok.

Ami szerintem fontos, hogy ne moziba menjetek, vagy ne egy specifikus programra, pl modernmüvészeti kiállítás...

Lehet egy sütögetés, egy sima házibuli, vagy egy kisebb kiránulás, pl elmentek egy kisebb túrára.

2015. jún. 22. 12:20
 3/6 anonim válasza:
Én is a bográcsozást, vagy szalonnasütést javasolnám. Mellé jó sok sörrel. :)
2015. jún. 22. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A bográcsozás jó ötlet. Ha nagyon szeretnétek még rá valami játékot, Activity-zzetek, gyilkosozzatok vagy bármilyen társas jó (mi is szoktunk, pedig már elmúltunk 20 évesek). Ha tud valaki gitározni, akkor előkaphattok egy gitárt is.
2015. jún. 22. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Utálom a sört, viszek magammal valamit helyette.
2015. jún. 23. 17:30
 6/6 anonim válasza:
Orgiaparty, az összehozza az embereket.
2015. júl. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!