Turan74 kérdése:
A kisfiamnak szemtapaszt kell használni. Valami jó ötlet, tapasztalat, hogy hogyan tudjuk "megszerettetni" vele a tapaszt, hogy használja?
Figyelt kérdés
Egyébként makacs és akaratos,úgy gondolom,hogy nehéz feladat előtt állunk.2015. aug. 2. 10:21
1/9 anonim válasza:
Nem lehet valami menő tapaszt felrakni? Ami nem ciki, tudod, hanem van rajta valami? Lehet úgy jobban elfogadná.
2/9 anonim válasza:
Mi azt mondtuk a ányunknak hogy ő a kalózkislány.Mondjuk neki csak minden 2.nap kellett.Szerencsére elfogadta.Ma már nem kell neki,de néha kérdezi hogy meggyógult a szeme és nem kell.? Csak szemüveg kell neki.(5 éves,3 hóig kellett neki.)
3/9 anonim válasza:
Nekem volt oviban. :( gyűlöltem de megértettem, hogy kell.
Megszeretni szerintem nem lehet. Elfogadni esetleg. Ha megérti, hogy a saját érdekében történik ez az egész, és hamar túl lesz rajta.
4/9 anonim válasza:
Nekem gyerekként volt. Nem lehet megszerettetni ahogy a szemüveget sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek . Mi is a "kalózcsaládon" gondolkodunk.:)
2015. aug. 2. 12:26
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt oviban. Én nem utáltam, elfogadtam. Nekem akkoriban még egyszerü, sima testszinü volt. Husvétkor viszont irto menönek éreztem magam, amiért kaptam rá pici tojásos matricákat.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem viselte el a fiam, így nem is hordta. Nem csodálom, mert én is kipróbáltam és tényleg borzasztó érzés, ahogy a szemhéjad nekiütközik, mert nem tudod teljesen kinyitni alatta a szemed.
Mi úgy csináltuk, hogy dekorgumi lapból kivágtunk egy formát a szemüvegére. Így nem volt neki zavaró és meg volt oldva a takarás is.
Persze, ha szemüveg nem kell, akkor ez nem megoldható:)
Kérdező, van 4 bontatlan csomag mintás Ortopad szemtapaszunk, érdekel?
8/9 anonim válasza:
Én nagyon nem szerettem, de a szemüveget egy idő után elfogadtam.
9/9 anonim válasza:
Nekünk a Jack a kalóz mese vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!