Mit vegyek/készítsek nekik karácsonyra? Valami ötlet? Tapasztalat?
16 éves nagylány
13 éves fiú
10 éves fiú
Egyszerű dolgot el tudok készíteni, de bonyolultabbat nem a 16 hónapos a lányom mellett.
Minden ötlet jöhet!
Nekem lenne néhány ötletem, aztán hogy mit tudsz belőle használni azt rád bízom. Én a 16 éves lánynak valami napló szerűséget vennék, amibe leírhatja a féltve őrzött titkait. Kapna hozzá valami szép zselés tollat, valamiért a tinik odavannak ezekért. Nekem is volt mindenféle színben mikor ennyi idős voltam pár éve. Vagy összeállíthatsz egy tini kosarat is, attól függ mennyi pénzt szánsz a dologra. Tehetnél bele mondjuk fülhallgatót, néhány üres cd-t amire venni tud, hajcsattokat, szájfényt, valami szép övet.
A 13 éves fiúnak én tuti hogy mikroszkópot vennék, mert nagyon jó dolog. Mikor fiatal voltam, nekem is volt, és a kutyám szőrét mindig megnéztem kinagyítva. Sok időre lekötött, és ez nem is olyan drága.
A kisebbik fiúnak pedig vagy autót, vagy barkácsolással kapcsolatos játékot vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!