Muzsika hangjai musical-t (pesti színház) hány éves kortól javasolnátok?
Figyelt kérdés
6 és fél évessel az esti 7 órás kezdés probléma? kilenckor fekszik le általában aludni..2016. ápr. 8. 21:05
1/6 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy nyűgös-e, ha fáradt, vagy mit csinál. És azt is neked kell tudni, hogy végig bír-e ülni 3 órát nyugton.
Nálunk pl kizárt az esti előadás, mert 8-kor leragad a szemük, úgyhogy mi mindig délutánira megyünk és az enyémek végigülik ezeket a hosszabbakat is.
5,5 és 7,5 évesek.
Főleg a sulisom fárad el estére, kemény a suli... az ovisom meg még alszik bent, ő talán kibírná az esti előadást, de a sulis sajnos nem...
2/6 anonim válasza:
Mi általános 5. vagy 6. osztályban mentünk el iskolai szervezésben annak idején. Szerintem még lehet, hogy korai, esetleg hosszú lesz neki, meg el is fáradhat a késői kezdés miatt.
3/6 anonim válasza:
Szerintem még kicsit hozzá. Ez nem gyerekelőadás, hiszen azért kezdődik este 7-kor. Kb fél10-10-kor lesz vége, mire hazaértek már nagyon késő lesz neki, ha 9-kor aludni szokott.
Én még nem vinném el erre. Majd olyan 10 éves kor körül.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor ezt halasztjuk!
2016. ápr. 9. 19:44
5/6 anonim válasza:
Miért este 7? Szokott lenni korábban is. Én azért 6 és fél évesnek nem javaslom, bár alapvetően ez egy könnyedebb darab, azért nácik bevonulása meg Hitler még engem is megrémít felnőtt létemre, nem hiszem hogy ezt egy gyereknek látni kéne.
6/6 anonim válasza:
Illetve Magyar Színház és nem Pesti Színház, az ugyanis teljesen más színház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!