Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Muzsika hangjai musical-t...

Muzsika hangjai musical-t (pesti színház) hány éves kortól javasolnátok?

Figyelt kérdés
6 és fél évessel az esti 7 órás kezdés probléma? kilenckor fekszik le általában aludni..

#gyerek #színház #muzsika hangjai
2016. ápr. 8. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudni, hogy nyűgös-e, ha fáradt, vagy mit csinál. És azt is neked kell tudni, hogy végig bír-e ülni 3 órát nyugton.

Nálunk pl kizárt az esti előadás, mert 8-kor leragad a szemük, úgyhogy mi mindig délutánira megyünk és az enyémek végigülik ezeket a hosszabbakat is.

5,5 és 7,5 évesek.

Főleg a sulisom fárad el estére, kemény a suli... az ovisom meg még alszik bent, ő talán kibírná az esti előadást, de a sulis sajnos nem...

2016. ápr. 8. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi általános 5. vagy 6. osztályban mentünk el iskolai szervezésben annak idején. Szerintem még lehet, hogy korai, esetleg hosszú lesz neki, meg el is fáradhat a késői kezdés miatt.
2016. ápr. 8. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem még kicsit hozzá. Ez nem gyerekelőadás, hiszen azért kezdődik este 7-kor. Kb fél10-10-kor lesz vége, mire hazaértek már nagyon késő lesz neki, ha 9-kor aludni szokott.

Én még nem vinném el erre. Majd olyan 10 éves kor körül.

2016. ápr. 9. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor ezt halasztjuk!
2016. ápr. 9. 19:44
 5/6 anonim válasza:
Miért este 7? Szokott lenni korábban is. Én azért 6 és fél évesnek nem javaslom, bár alapvetően ez egy könnyedebb darab, azért nácik bevonulása meg Hitler még engem is megrémít felnőtt létemre, nem hiszem hogy ezt egy gyereknek látni kéne.
2018. jan. 11. 04:57
 6/6 anonim válasza:
Illetve Magyar Színház és nem Pesti Színház, az ugyanis teljesen más színház.
2018. jan. 11. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!