Van itt valaki aki imádja a musicaleket?
1/22 A kérdező kommentje:
És mi a kedvenc előadásotok, ki a kedvenc színészetek?:)
A kedvenc operettszínházi előadásom a Rebecca (már nem játsszák), legjobban Szinetár Dórát és Szabó P. Szilvesztert kedvelem, az új generációból Kocsis Dénesen látom a legjobban, hogy nagyon igyekszik, hogy a többiek nyomába érjen.
2016. febr. 23. 13:43
Szó se róla, a Rebecca nagyon jó volt, majdnem mindent vitt.
Csak azért van ott az a "majdnem", mert Miskolcon láttam az Anconai szerelmeseket. (hétszer) Nálam az volt a csúcs!
De bármikor kapható vagyok az alábbiakat újra megnézni: Elisabeth, Rómeó és Júlia, Nyomorultak, Római vakáció, A padlás, Jézus Krisztus szupersztár, Macskák, Az Operaház fantomja, Miss Saigon,.... szóval van bőven. :)
2016. febr. 23. 14:27
4/22 A kérdező kommentje:
Ú, de jó:) Igen, igazatok van, a Rebecca fantasztikus. Sajnos élőben nem láthattam, így online néztem meg, a Szabó P. Szilveszter - Vágó Zsuzsi párossal, úgy érzem, ez a szerep rájuk íródott, fantasztikusak. Tervezem még megnézni a Bereczki - Szinetár párossal is. Sajnos ezekről a nagysikerű darabokról leneradtam, mint a Rudolf, Elisabeth, de folyamatosan pótlom online őket, fantasztikusak... Kedvenceim, amiket élőben láthattam a Miss Saigon, az Abigél, és a Rómeó és Júlia... Utóbbin nőttem fel, bármikor meg tudnám nézni újra és újra, kívülről fújom... De más színházak tájékán is találni fantasztikus musicaleket, ott van például az Operaház Fantomja, csak hogy egyet említsek.
5/22 A kérdező kommentje:
Próbálom megszámolni, hányszor említettem a 'fantasztikus' szót...:D
Láttam mind a két szereposztásban, hááát ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, hogy melyik "Én" volt jobb, a Vágó Zsuzsi, vagy a Szinetár Dóra? Érdekesség, hogy mindkét alkalommal Polyák Lilla alakította a hátborzongató Mrs. Danvers-t. Ő volt a megtestesült ármány!
2016. febr. 23. 15:12
7/22 A kérdező kommentje:
És Mr. de Wintersnek SzPSz vagy Bereczki Zoli tetszett jobban?:) Én csak SzPSz-el láttam, de mást el sem tudok képzelni erre a szerepre. Pedig hatalmas Zoli-rajongó vagyok:)
A karaktert tekintve, alapból Szilveszternek való a szerep (pláne, hogy előtte az Elisabeth-ben a Halált láttam vele).
Viszont a Bereczkit el nem tudtam volna képzelni Maxim-ként, aztán kijött a színpadra, és mégis..... Na ja, ettől jó színész a jó színész. :)
2016. febr. 23. 18:58
9/22 A kérdező kommentje:
Amint időm engedi, pótlom a Rebecca - Bereczki hiányosságomat, az tuti:)
Színpadon, nehéz lesz bepótolni, mert Bereczki Z. már nem játszik az Operett-ben.
/pár éve a Centrál színház tagja/
2016. febr. 24. 08:06
Kapcsolódó kérdések: