Van itt valaki aki imádja a musicaleket?
Szerintem SZPSZ karaktere sokkal közelebb van Maxim szerepéhez, mint Bereczkié, nekem ő nem volt annyira hiteles, bár nagyon igyekezett.
Ha akarsz érdekes párosítást látni, akkora youtube-on fent van a Szinetár Dóra+SZPSZ-es párosítás, ami irtó ritka, mivel a két színész ha csak lehet, igyekszik elkerülni a közös szerepléseket, de itt ezt vérprofin megoldották, és nagyon passzoltak.
Én igen.
Régen heti három-négy alkalommal is az Operettben voltam. Számomra az volt a "nagy korszak": Elisabeth, Mozart, Sweet Charity, Kabaré, Hello Igen, Rudolf, Ghost, Miss Saigon, Rómeó és Júlia, Szépség és a Szörnyeteg, Rebecca... stb. Imádtam!! :)
A mostani előadások nem villanyoznak ott fel annyira sajnos, bár a Maria Antoinette-et még nem láttam. Ahhoz nagy reményeket fűzök, mivel az is Lévay-Kuncze musical.
Amúgy máshova is sokat járok: Madách, Centrál, Magyar Színház, Vígszínház, Pesti Színház, József Attila Színház...
És vidékre: Zalaegerszeg, Győr, Szolnok, Kecskemét, Szeged, Miskolc...
És külföldre: New York, London, Madrid, Berlin, Bécs...
Nemcsak a musicaleket, hanem a prózát is nagyon szeretem.
A Marie Antoinette-t is feltétlenül nézd meg!:) Én láttam, gyönyörű zenék és jó szereposztás... Persze ez egyénfüggő, kinek mi a jó. Én egy kevert szereposztással nagyon megnézném.
A Ghost neked hogy tetszett? Én sajnos nem láttam, és annyira sajnálom, hogy levették a repertoárról... Nagyon-nagyon szívesen megnéztem volna mindkét szereposztásban, de sajnos, ha esetleg valamikor visszahoznák, sem az a szereposztás lenne már...
Nagyon érdekes volt a Ghost, a "klasszikus" musicalok után.(Elisabeth, Rebecca....)
Na persze mit is nevezünk klasszikus musicalnek? ;)
Szóval a Ghost zenéje számomra kicsit csalódás volt a filmzenéhez képest, de a szereplők pótolták ezt a hiányt.
Viszont a színpadtechnika elvarázsolt!
A metrójelenet, és az jósnős átváltozás, nagyon rendben volt.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most a Billy Elliot miatt vagyok nagyon besózva már. Alig várom. :D
Londonban láttam, és elvarázsolt. A Blu-ray is megvan persze.
Kíváncsi vagyok, itthon hogyan csinálják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!