Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt valaki aki imádja a...

Van itt valaki aki imádja a musicaleket?

Figyelt kérdés
Főleg az Operettszínházat. Én nagyon imádom az egész társulatot, műfajt, szerintem fantasztikus amit csinálnak. Írjatok ha ti is fanok vagytok:D

2016. febr. 21. 23:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem SZPSZ karaktere sokkal közelebb van Maxim szerepéhez, mint Bereczkié, nekem ő nem volt annyira hiteles, bár nagyon igyekezett.

Ha akarsz érdekes párosítást látni, akkora youtube-on fent van a Szinetár Dóra+SZPSZ-es párosítás, ami irtó ritka, mivel a két színész ha csak lehet, igyekszik elkerülni a közös szerepléseket, de itt ezt vérprofin megoldották, és nagyon passzoltak.

2016. febr. 24. 09:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy színpadon elég nehéz lenne:D YouTube a barátom:)
2016. febr. 24. 19:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Fenn van az egész előadás Szinetárral és SzPSz-el?:0 Miért kerülik a közös szereplést?
2016. febr. 24. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Én igen.

Régen heti három-négy alkalommal is az Operettben voltam. Számomra az volt a "nagy korszak": Elisabeth, Mozart, Sweet Charity, Kabaré, Hello Igen, Rudolf, Ghost, Miss Saigon, Rómeó és Júlia, Szépség és a Szörnyeteg, Rebecca... stb. Imádtam!! :)

A mostani előadások nem villanyoznak ott fel annyira sajnos, bár a Maria Antoinette-et még nem láttam. Ahhoz nagy reményeket fűzök, mivel az is Lévay-Kuncze musical.

Amúgy máshova is sokat járok: Madách, Centrál, Magyar Színház, Vígszínház, Pesti Színház, József Attila Színház...

És vidékre: Zalaegerszeg, Győr, Szolnok, Kecskemét, Szeged, Miskolc...

És külföldre: New York, London, Madrid, Berlin, Bécs...

Nemcsak a musicaleket, hanem a prózát is nagyon szeretem.

2016. márc. 5. 09:22
 15/22 A kérdező kommentje:

A Marie Antoinette-t is feltétlenül nézd meg!:) Én láttam, gyönyörű zenék és jó szereposztás... Persze ez egyénfüggő, kinek mi a jó. Én egy kevert szereposztással nagyon megnézném.

A Ghost neked hogy tetszett? Én sajnos nem láttam, és annyira sajnálom, hogy levették a repertoárról... Nagyon-nagyon szívesen megnéztem volna mindkét szereposztásban, de sajnos, ha esetleg valamikor visszahoznák, sem az a szereposztás lenne már...

2016. márc. 5. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
A Ghost tetszett, de számomra nem érte utol az (sem) a Mozartot és az Elisabeth-et.
2016. márc. 5. 11:06
 17/22 veterán vas ***** válasza:

Nagyon érdekes volt a Ghost, a "klasszikus" musicalok után.(Elisabeth, Rebecca....)

Na persze mit is nevezünk klasszikus musicalnek? ;)

Szóval a Ghost zenéje számomra kicsit csalódás volt a filmzenéhez képest, de a szereplők pótolták ezt a hiányt.

Viszont a színpadtechnika elvarázsolt!

A metrójelenet, és az jósnős átváltozás, nagyon rendben volt.

2016. márc. 5. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most a Billy Elliot miatt vagyok nagyon besózva már. Alig várom. :D

Londonban láttam, és elvarázsolt. A Blu-ray is megvan persze.

Kíváncsi vagyok, itthon hogyan csinálják meg.

2016. márc. 5. 14:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Persze, a Ghost-nál nem is szabad ezekre a 'klasszikus' Lévay musicalekre számítani, ez teljesen más. Én nem láttam, és nagyon sajnálom, de a lehető összes forrást megnézte róla neten, meghallgattam a dalokat angolul, magyarul, néztem róla sok-sok képet, ízelítő videókat, próbákat. Sajnos kevés videó van fenn a musicalről, de van egy negyed órás kis felvétel róla amit valaki felrakott, és azért nagyon hálás vagyok. Megnéztem már csomószor, és nagyon tetszik, és csak mégjobban elkeseredek, hogy nem láttam:( A látványvilág olvastam, hogy fantasztikus, hogy milyen modern elemeket csempésztek bele. Melyik szereposztásban láttátok? Ha valamelyikőtök Kerényi Mikós Mátéval látta, ejtene róla néhány szót?:)
2016. márc. 6. 16:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Persze, a Ghost-nál nem is szabad ezekre a 'klasszikus' Lévay musicalekre számítani, ez teljesen más. Én nem láttam, és nagyon sajnálom, de a lehető összes forrást megnézte róla neten, meghallgattam a dalokat angolul, magyarul, néztem róla sok-sok képet, ízelítő videókat, próbákat. Sajnos kevés videó van fenn a musicalről, de van egy negyed órás kis felvétel róla amit valaki felrakott, és azért nagyon hálás vagyok. Megnéztem már csomószor, és nagyon tetszik, és csak mégjobban elkeseredek, hogy nem láttam:( A látványvilág olvastam, hogy fantasztikus, hogy milyen modern elemeket csempésztek bele. Melyik szereposztásban láttátok? Ha valamelyikőtök Kerényi Miklós Mátéval látta, ejtene róla néhány szót?:)
2016. márc. 6. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!