Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiú miért nem...

4 éves kisfiú miért nem engedi, hogy fürdésnél felhúzzuk a kukiját?

Figyelt kérdés

Ordít, mint az őrültek, és hisztizik, szabályosan retteg tőle. Más is járt így?

Orvos látta,picit nehezen jön fel a bőr, de rendben van neki, nem fájhat a művelet. Olyan mintha megijedne tőle. Ő se akarja felhúzni, nekünk se engedi. Rengeteget beszélgettünk róla, elmondtuk, hogy ez természetes, nem fáj, meg kell mosni, stb., apa még szemléltette is, hogy az övé is így működik, de nem segít semmi.

Ötlet?

2017. ápr. 25. 15:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Haló! Olvasd el amit írtam! Nem arról beszélsz amiről itt szó van !!!!!
2017. ápr. 25. 17:58
 22/31 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de a gyerek diagnosztizálását az orvosomra bízom, nem rád, nem itt a neten. Nincs a gyereknek szűkülete. Nem tépete fel neki a doki. Nem ez a panasz.
2017. ápr. 25. 18:01
 23/31 anonim ***** válasza:
30%

Én elolvastam mindent, amit itt írtál ,te vagy az, aki nem olvassa. Teljesen hiába beszélek... De egyébként utólag már mindegy, "dr mészáros" már alányúlt neki, meg feltépte szerencsétlen fiadnak. Négy évesnek...

Légyszíves olvasd el legalább kétszer, figyelmesen, amiket írtam, mert még mindig ne mérted.

Te meg bízz csak az agymosott orvosokban, a te felelősséged. Én meg alapvetően az alternatív orvoslásban bízom.

A sebészetben, fogorvoslásban van bár, ami működik,

de nem minden téren. A többi orvos meg végképp hagyjon engem békén, meg azokat, akikért felelős vagyok.

Döbbenet, hogy milyen agymosás folyik az orvosi egyetemeken... Gyógyszerbiznisz, aaaaaz megy... Tüneteket okoz, mellékhatást, sokszor függőséget, de tele van legális drog reklámmal (oh, elnézést: "gyógy"szer reklámokkal) a televízió is...

Ez az orvoslás, pár évszázada... borzalom ez a szemellenzősség, és lelkiismeretlenség az orvos társadalomtól. Aki köztük értelmes, az ma már alternatív orvoslással foglakozik. Anyagi érdekből meg megy a hamis ellenpropaganda az orvosok részéről, az alternatív gyógyászat ellen, ami elszomorító aljas, alaptalan hozzáállás.

És nem a csalókra gondolok,. csalók az élet minden területén léteznek. Attól még, hogy egy csaló magára hozza az "altergyógyász" címkét, még nem alter gyógyász, csak lejáratja a valódi alternatív orvoslást.

A szokványos akadémikus orvoslás viszont alapvetően csalásra, agymosásra épít, és anyagi érdekekre.

2017. ápr. 25. 18:11
 24/31 anonim ***** válasza:
30%

...páciensek futószalagon, akár gyerek, akár nagykorú... növeli a statisztikát, államtól így jön a lóvé...

"Itt egy gyerek? Tök mindegy, hány éves a gyerek, feltépjük neki, vagy megpiszkáljuk neki, csak lehessen elkönyvelni, hogy beavatkozást végeztünk, kapjuk rá a pénzt. Meg az agymosó reklámokból is."

2017. ápr. 25. 18:14
 25/31 anonim ***** válasza:
36%
Betegségipar folyik, akadémikusan. Ha elfojtják a tünetet, másfajta kár keletkezik abból. Akárcsak az indokolatlan műtétekből. Ez nyerő a dokiknak, mert újra beteg lesz a páciens, megint kapják a striguláért a lóvét. Egymásnak passzolják a pácienseket ilyen trükkös módon. Nyílt titok.
2017. ápr. 25. 18:17
 26/31 A kérdező kommentje:
Ebbe a teljesen parttalan vitába én nem fogok belemenni ne haragudj. A te dolgod, hogy mit gondolsz. Az én gyerekemet már meggyógyította ugyanez az orvos nagyon súlyos betegségből is. Bízom benne. Pont. És még egyszer mondom, senki nem tépett fel senkinek semmit, hülye én se vagyok. Kb 3 éves koráig hozzá se nyúltuk, dr mészárszék tanácsára amúgy, csak óvatosan lett tisztítva, de ezt is leírtam. Itt a mindennapi tisztálkodás okozta problémákról van szó, ahol megkérdeztem, hogy másnál is vannak-e eztel gondok. Az orvosi okokat kizártuk. Sajnálom, hogy te így jártál, de ne offold szét a témát .
2017. ápr. 25. 18:23
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
De te írtad, kérdező, hogy a doki tövig lehúzta a bőrt. Mi ez, ha nem hátrarántás? Csodálkozol, hogy fáj a kisfiadnak és nem engedi hozzányúlni nektek? Én nem engedtem volna a helyedben. Mint ahogy nem is engedem soha. Nekem is pont 4 éves a kisfiam. Az éves státuszokon a doktornőnk mindig megvizsgálja a kukijár. De mielőtt a fiam kukijának a közelébe engedném, mindig tisztázom vele, hogy semmilyen erőltetéshez, hátrarántáshoz nem járulok hozzá (egyébként imádjuk a dokinéninket, megbízunk benne). A gyerekorvos nem gyermekurológus. Mostanában tervezem magánúton gyermekurológushoz vinni a fiam, hogy szakorvos nézze meg, és ő döntsön a továbbiakról.
2017. ápr. 25. 21:19
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem lerántotta, hanem lehúzta a fitymáját. Lejött az . Nem fájt neki hidd el, az feltűnt volna. Nem úgy sír, és nem is mondja. 4 évesen már bőven szólna ha fájna.Eddig nézegette a státuszokon a doki, de sose húzta le teljesen, mert nem engedett a bőr. Azt mondta nyugi, majd fog, és így is lett. Én arra gyanakszom, hogy érzékeny neki és furcsállja azt az érzést, attól ijed meg. Meg a látványtól. A mai fürdetésnél azt mondta a drága gyöngyöm, hogy anya nem is fáj, csak hisztizek :-D Utánaolvastam kicsit, és ez az érzékenység lehet attól is, hogy eddig nem volt hátrahúzva. Remélem javul majd, de most már biztos vagyok benne, hogy ez rapli. Ha mégse javul, akkor elviszem egy urológushoz.
2017. ápr. 25. 21:49
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, felmerült-e, de van egy "természetes kezelési mód": hagyjátok minél többet meztelenkedni és hogy saját maga játsszon vele, gyűrögesse. Lehet, hogy ez nem old meg mindent, de segíthet.
2017. ápr. 26. 10:00
 30/31 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet :) Úgyis nemsokára jön a nyár, mogyorózhat nyugodtan :)
2017. ápr. 26. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!