4 éves kisfiú miért nem engedi, hogy fürdésnél felhúzzuk a kukiját?
Ordít, mint az őrültek, és hisztizik, szabályosan retteg tőle. Más is járt így?
Orvos látta,picit nehezen jön fel a bőr, de rendben van neki, nem fájhat a művelet. Olyan mintha megijedne tőle. Ő se akarja felhúzni, nekünk se engedi. Rengeteget beszélgettünk róla, elmondtuk, hogy ez természetes, nem fáj, meg kell mosni, stb., apa még szemléltette is, hogy az övé is így működik, de nem segít semmi.
Ötlet?
Én elolvastam mindent, amit itt írtál ,te vagy az, aki nem olvassa. Teljesen hiába beszélek... De egyébként utólag már mindegy, "dr mészáros" már alányúlt neki, meg feltépte szerencsétlen fiadnak. Négy évesnek...
Légyszíves olvasd el legalább kétszer, figyelmesen, amiket írtam, mert még mindig ne mérted.
Te meg bízz csak az agymosott orvosokban, a te felelősséged. Én meg alapvetően az alternatív orvoslásban bízom.
A sebészetben, fogorvoslásban van bár, ami működik,
de nem minden téren. A többi orvos meg végképp hagyjon engem békén, meg azokat, akikért felelős vagyok.
Döbbenet, hogy milyen agymosás folyik az orvosi egyetemeken... Gyógyszerbiznisz, aaaaaz megy... Tüneteket okoz, mellékhatást, sokszor függőséget, de tele van legális drog reklámmal (oh, elnézést: "gyógy"szer reklámokkal) a televízió is...
Ez az orvoslás, pár évszázada... borzalom ez a szemellenzősség, és lelkiismeretlenség az orvos társadalomtól. Aki köztük értelmes, az ma már alternatív orvoslással foglakozik. Anyagi érdekből meg megy a hamis ellenpropaganda az orvosok részéről, az alternatív gyógyászat ellen, ami elszomorító aljas, alaptalan hozzáállás.
És nem a csalókra gondolok,. csalók az élet minden területén léteznek. Attól még, hogy egy csaló magára hozza az "altergyógyász" címkét, még nem alter gyógyász, csak lejáratja a valódi alternatív orvoslást.
A szokványos akadémikus orvoslás viszont alapvetően csalásra, agymosásra épít, és anyagi érdekekre.
...páciensek futószalagon, akár gyerek, akár nagykorú... növeli a statisztikát, államtól így jön a lóvé...
"Itt egy gyerek? Tök mindegy, hány éves a gyerek, feltépjük neki, vagy megpiszkáljuk neki, csak lehessen elkönyvelni, hogy beavatkozást végeztünk, kapjuk rá a pénzt. Meg az agymosó reklámokból is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!