7 éves (vagy akörüli) korkülönbséggel külön szobája van gyermekeidnek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 15:11
2/11 anonim 

válasza:

Nekunk a kisebbik nemsokara megszuletik, 7 ev lesz koztuk, termeszetesen kulon szoba. Egy kisiskolasnak ki kell aludnia magat, sajat ter kell neki, nappal sem zarhatom ki a szobajabol, amig a kicsi alszik.
3/11 anonim 

válasza:

Természetesen. Édesapáméknál is pont 7 év a korkülönbség, ott a 7 éves meg is mondta a szüleinek, hogy az ő szobájába be nem rakják az öccsét :)
Csak kis korkülönbséggel raknék egy szobába testvéreket és csak addig, ameddig a nagyobbik iskolás nem lesz, onnantól külön szoba.
4/11 anonim 

válasza:

Külön szobájuk van, de nem estem volna kétségbe, ha nem tudjuk megoldani.
5/11 anonim 

válasza:

Szinte napra pontosan 7év a különbség, és külön szoba - igen.
annyira más életszakaszokban vannak folyamatosan a gyerekek- hogy szerintem így a jobb nekik.
8/11 anonim 

válasza:

Mondja már el valaki, hogy mitől kevésbé hasznos az egyik válasz a másiknál, amikor ugyanazt írtuk? :)))
9/11 anonim 

válasza:

Attól, hogy aki "értékelte", nem minden választ értékelt, csak azt, amelyik azt írta, pontosan, amit ő írt volna, szóról szóra, esetleg.
10/11 A kérdező kommentje:
Én soha nem értékelek.
2017. ápr. 28. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!