Hány hónapos kórtól kaphat a baba petit danone nevű joghurtot?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 08:16
1/3 anonim válasza:
Savanyított tejkészítményt 7-8 hó körül el lehet kezdeni,de ezt is csak fokozatosan.Én a cukros joghurt helyett inkább a natúr joghurtot,kefírt vagy gyümölcspéppel kevert túrót ajánlom.Csinálhatsz vmilyen habart levest is,de csak tejföllel (tej és liszt nélkül) és ennek a levélből vagy ha pl krumpliból van,akkor krumplival már ehet.
2/3 anonim válasza:
Én adtam mind a kettőnek 7 hós kortól.Persze elősször csak pár kanállal,hiszen szoptattam őket nem tudhattam,hogy nem érzékenyek-e a tejre.Próbáltam natúr joghurtot is,meg kefírt is,de hát az nem kellett.És inkább Danoínót,meg sima Danont adtam.Elősször nem gyümi darabosat hanem vaníliásat,meg citromosat,aztán később amikor nem féltem,hogy félrenyelnek,akkor gyümiset is.Ha viszont érzékeny a tejre rögtön pár kanál után észreveszed mert akkor csalánkiütése lesz,lehet hogy csak egy,de az is lehet,hogy hányni fog.A hugom most így van a kisfiával.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a petit danon-ban es hasonlo finom tarsaiban nincs olyan tapanyag amire a babadnak szuksege van. Ha vmit szeretnel adni a kiskezebe akkor adjal neki gyumolcsot vagy sargarepat. Abban tobb a vitamin mint a petit danon-ban. Majd raersz akkor venni neki amikor a boltban csimpaszkodik utana! Hidd el ezeknek az izuk es a reklamjuk jo, de ami benne van (osszetevo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!