DANONE gyümölcsös joghurtot adhatok 8 hónapos babámnak? Mert hallottam hogy még csak baba joghurtot ehet. Ti adtok már?
a baba joghurtról meg én nem hallottam...
A személyes véleményem az hogy ehet savanyitott tejterméket mint a joghurt is! de!
Danone: nincs benne látványosan gyümölcs és a tartalmát is érdemes elolvasni csak pár százaléknyi gyümölcsöt tartalmaz.Viszont cukor van benne..
Én olyat adtam amit a kimérős tejeseknél lehet kapni natur joghurtot abba kevertem idénygyümölcsöt - most lehet banánt és fagyasztott kiengedett bármit megy, szilva,
jó minöségü májast és reszelt sajtot inkább reggelire a joghurt ált. tizórai és uzsonna szokott lenni mert nem túl tápláló.
a sparban kapható nöll joghurt is csak gyümi és joghurt nagyon finom!
Ehet sima joghurtot is, nem csak babának valót, de én nem adnék neki cukrosat, ráérsz még "elrontani" a fogait és az ízlését.
A Danone-ról meg nekem is az a véleményem, amit már előttem jó páran leírtak, hogy egy mű sz@r, szégyen és gyalázat, hogy úgy reklámozzák, mintha az lenne a világon a legegészségesebb dolog!
Mi Jogobella joghurtot szoktunk enni, bár az is cukrozott, de legalább nincs tele mesterséges adalékanyagokkal és szemmel látható a gyümölcs tartalma.
Ja amúgy a nagy fiamnak 1,5-2 éves koráig bio natúr joghurtot és túrót friss gyümölccsel kevertem össze, úgy falta, hogy öröm volt nézni :)
Sajnos a kicsi tejérzékeny, így ő nem kaphat ilyeneket, de neki így csinálnám, ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!