9,5 hós baba ehet Danone gyümölcsös Könnyű és finom joghurtot?
Lehet, hogy nagyon le leszek pontozva, de szerintem ehet.
Ha a védőnő is azt mondta..
Először csak pár kanállal adj és meglátod, érzékeny-e rá.
Az én fiam kb 8 hós korától kapott, azóta is imádja, a csokinál is nagyobb kedvenc, lassan 3 éves, él és virul, nem allergiás semmire, 1 lázon kívül semmi baja nem volt még.
Ha nagyon aggódsz, keverj a natúrba gyümölcsöt és turmixold össze.
szia!
szerintem is inkább natúr joghurtba keverj gyümölcsöt, az sokkal jobb neki, mert nézd csak meg a gyümölcsös joghurt összetevőit, hogy mennyi a gyümölcstartalom, és mennyi más van még benne, amire nem hiszem, hogy szüksége van a gyerkőcnek.
szóval sztem natúr joghut gyümölccsel!! :o)
Szia!Konkrétan ezt ne add inkább,sok E betű,tartósítószer,színezék és annál kevesebb gyümölcs van benne.Ha legközelebb mész vásárolni,gyorsan nézegesd meg,melyik az a gyümölcsjoghurt,ami "természetesebb".
Az sem rossz ötlet,hogy natúr joghurtba friss gyümölcsöt keversz,úgy biztosan igazi gyümölcsös ízt kapsz mindenféle mesteréges kutyulék nélkül.
Amúgy tejterméket (tehát joghurtot is) 9 hónapos kortól ajánlják,éppen most mondta a mi védőnőnk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!