Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 7 hónapos baba kaphat már...

Egy 7 hónapos baba kaphat már natúr joghurtot, túrót, sajtot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteg féle tanácsot és variációt olvastam már, de nem tudom eldönteni, melyiknek higgyek. (azt hiszem, ezzel sokan vagyunk így).

A kisfiam 7 hónapos, már 4 hónapos kora óta hozzátáplálunk, mert tápszeres baba.

Sokféle gyümölcsöt, zöldséget és tejpépet kap már, már a csirkehúst és a glutént is bevezettük az étrendjébe.

Szeretnék neki natúr joghurtot is adni, persze csak fokozatosan.

Az internet, a könyvek, a családom és a védőnő is mást mond.

Nincs a családban allergiás, tejallergiás meg pláne nem.

Megkóstolhatja már?

Cukrozott, bolti joghurtokat, túrórudit még jó darabig nem akarok neki adni, tele van mindenféle adalékanyaggal, amire egy babának nincs szüksége.

2011. jan. 31. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
én 7,5 hótol adtam neki
2011. jan. 31. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, adhatsz, főleg ilyen paraméterek mellett, hogy már sokmindent eszik, és allergiás sincs a családban. Amúgy, itt is egymásnak teljesen ellentmondó válaszokat fogsz kapni. :-)
2011. jan. 31. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam elcsórt a kezemből egy kis darab sajtot, mikor 7,5 hónapos volt. Mivel semmi baja nem lett tőle, onnantól a főzelékeit is natúr joghurttal habartam.
2011. jan. 31. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!